Kurb uudis Ford Puma tiimile on selline, et kuna rattahooaeg on pihta hakanud ja minu füüsiline vorm ei ole just väga kiita ning võistlused juba ukse ees, siis pühendun rohkem rattale kui roolile, minult nüüd punktilisa vist rohkem ei tule, ehk Heix võtab tagala kindlustamise enda peale . kõigil allesjäänud rallidel olen kindlasti satardis(kui Elion mäkra ei mängi) ja raamatubidamis tööd teen ka kuni võiduka lõpuni.
Edu kõigile homsel rallyl ja tehke väljakatele tuul alla.
Sõidu ennast on mul juba mõtetu komenteerida, aga mida kurja seal RFall toas juhtuma hakkas. Esialgu ei jaganud kohe matsu lahti kui vänderdama võttis. Krt päris mõnus üllatus oli Kui juba vaikselt ähvardatakse RF all tubades ilma Driving aidsideta sõitmisega, kas siis on oht et järgmine hooaeg tulebki ilma abidetta? Igastahes ilma abideta rootsi oli mulle tõsine kogemus
Ralli just kõiksee paremini ei länud.
SS2-s ei suutnud viimases väikses hüppes autot kontrollida ning leidsin ennast puude vahelt.
SS3-SS6 katsekeskel peale tagasipööret suutsin väiksesse hüppesse minna oma massina nurgaga piki aia posti ja tulemuseks poolspinni
Aga mis ikka, nühime edasi, ehk suudab veel mõne ralli pauguvabalt sõita
Lootus sureb viimasena
Rally Team Olsbergs esitas FIA-le peale aegade avalikustamist apellatsiooni seoses tulemustega. Presiidium vaatas ja arutas olukorra läbi ning otsustas apellatsiooni rahuldada. Tulemusi uuendatakse!
>
0
Viimati muutis Heix, 17 Apr 2009, 10:42, muudetud 1 kord kokku.