WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
irw paistab,et tiimidevaheline psühhoterror on vaikselt maad võtmas...
Milor,Kõik analüüsid on tehtud ja turvalint läbivaadatud ning selle tulemusel tuvastatud,et keegi pahatahtlik Škoda värvides kodanik oli vahetult enne minu jõudmist kolmandasse kurvi,asetanud tee keskele banaanikoore ning veidi eemale murusisse peitnud käbi...kurjami arvestus oli õige,sest keegi ju ei sõidaks üle banaanikoore - muidu oleks tegu ju "tüüpilise banaanikoore juhtumiga"...
Aga Milor,pole hullu - ühe õnnetus on teise õnn ja võib-ju-olla,et tänu sellele said ka sina sel hooajal võibolla viimast korda poodiumi nautida!!!
Krusa,mina liitun alati heade algatustega...paluks materjalid saata...irw
Milor,Kõik analüüsid on tehtud ja turvalint läbivaadatud ning selle tulemusel tuvastatud,et keegi pahatahtlik Škoda värvides kodanik oli vahetult enne minu jõudmist kolmandasse kurvi,asetanud tee keskele banaanikoore ning veidi eemale murusisse peitnud käbi...kurjami arvestus oli õige,sest keegi ju ei sõidaks üle banaanikoore - muidu oleks tegu ju "tüüpilise banaanikoore juhtumiga"...
Aga Milor,pole hullu - ühe õnnetus on teise õnn ja võib-ju-olla,et tänu sellele said ka sina sel hooajal võibolla viimast korda poodiumi nautida!!!
Krusa,mina liitun alati heade algatustega...paluks materjalid saata...irw
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
alk kirjutas:Aga Milor,pole hullu - ühe õnnetus on teise õnn ja võib-ju-olla,et tänu sellele said ka sina sel hooajal võibolla viimast korda poodiumi nautida!!!

Nii vähe on vaja, et mõni inimene muutuks ja hakkaks juba teisi paika panema ning oma saamatustes süüdistama.
Sidruniga tee on hea, kuid soovitan ka mett lisada - aitab rahuneda.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Ma usun, et kõik said asjast aru. Tõsised tegijad ei raiska oma annet ega energijat tühistele etteastetele
, mis mõnele hakatisele tunduvad suurtena. Teisipäeval näeme!
Mis sellesse kokkuleppesse puutub, siis pidasin selle teostust algselt lihtsamaks. Ma võin ju siin luuletada ja midagi positiivset Alki kohta välja soperdada a`la stiilis, et Siilikuusk on väga kiire ja hea sõitja
, kuid kes sellist loba ikka usub ja viitsib lugeda.
Samas on kokkuleppe tehtud ja sellest tuleb kinni pidada.
Lugupeetud adminnid ja foorumlased. palun ärge sulgege minu kontot ja ärge suhtuge järgmisesse kui foorumi väärkohtlemisse.
Ohhh ..., ... Alk on kiirem kui Milor.
Sorry.

Mis sellesse kokkuleppesse puutub, siis pidasin selle teostust algselt lihtsamaks. Ma võin ju siin luuletada ja midagi positiivset Alki kohta välja soperdada a`la stiilis, et Siilikuusk on väga kiire ja hea sõitja

Samas on kokkuleppe tehtud ja sellest tuleb kinni pidada.

Lugupeetud adminnid ja foorumlased. palun ärge sulgege minu kontot ja ärge suhtuge järgmisesse kui foorumi väärkohtlemisse.
Ohhh ..., ... Alk on kiirem kui Milor.
Sorry.

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
Näed nüüd Treik kui raske on paadunud müügimehelt tõde välja kiskuda...Kõik vajaliku peidab kilomeetri pikkusesse teksti ära...Milor kirjutas: Siilikuusk on väga kiire ja hea sõitja![]()
... Alk on kiirem kui Milor.

Ma nüüd redigeerisin teksti ja tõin vajaliku välja...irw Milor ülejäänud mulina oleksid võinud endale jätta

-
- III järgu kommentaator
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Rehve läks seekord uskumatult palju, pea igal katsel sain vähemalt ühe rattaga hakkama.
SS1 aeglane - mõtlen jälle oma meeskonna peale "AKRT".
SS2 katse keskel kiireim pikk sirge oli nii kiire, et hakkas käes loperdama nagu boamadu ja....
SS3 ainus katse mis enamvähem õnnestus
SS4 panin otse posti nii häbi oli, et naabrid tulid ka vaatama.
SS5 ei mäletagi sest ikka oli nii häbi ja siis see boamadu ka...
SS6 suutsin kohe alguses vastu valli toetades rehvid purustada...
SS1 aeglane - mõtlen jälle oma meeskonna peale "AKRT".
SS2 katse keskel kiireim pikk sirge oli nii kiire, et hakkas käes loperdama nagu boamadu ja....
SS3 ainus katse mis enamvähem õnnestus

SS4 panin otse posti nii häbi oli, et naabrid tulid ka vaatama.
SS5 ei mäletagi sest ikka oli nii häbi ja siis see boamadu ka...
SS6 suutsin kohe alguses vastu valli toetades rehvid purustada...
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
arvasin juba, et hakkad kõiki "AKRT" meeskonda suunama, et Sulle jalgu jäämealk kirjutas:irw minul jäid seekord naabrid traumeerimata...oli küll sihukest lipa-lopa sõitu ja eriti SS5 lõpp läks nihu,aga tsiteerides klassikud:pole paha...
Kahju Mr.Pantsust...ta oli seekord võitu väärt,aga tundub,et OMV-l on mingi needus kukil,et kui ühel läheb hästi,siis teisel mitte ja vastupidi...

-
- III järgu kommentaator