WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Kui peaks juhtuma, et keegi avaldab soovi liituda võistlusega, siis võiks võimaluse korral uus sõitja sokutada skoda meeskonda, kuna mul siin tööjuures ikka ähvardatakse õppima saatmisega ja ma kardan et seal võrumaa metsade vahel pole neti ühendusega eriti kiita ja pean arvatavasti 8 etappi vahele jätma
Kui siin eelmisel lehel oli juttu statistikast, siis üld statistikat ma ei tea palju võistlejaid läbi 10 hooaja on olnud osalemas, kuid enda kohta on mul statistika kirjas
Mõtlesin, et jagan siis Teiega ka neid numbreid.
10 hooaja jooksul on siis minu kontol:
Ralli starte: 97/133
Sõitjate tiitleid: 3/9 (2xWRC, 1x JWRC)
Poodiumeid hooaja kokkuvõttes : 2 (1x2, 1x3)
Ralli võite: 23
Võite ühel hooajal: 7 (WRC)
Võite järjest: 3 (WRC)
Poodiumeid rallidel: 27
Katsevõite: 119
Meeskonnad kus sõitnud: Ford BP Rallye Sport, Citroen Motorsport, Puma Ford Motorsport, Kronos Racing, Suzuki Motorsport, Renault Motorsport, Suzuki Junior Works, Red Bull Skoda Racing
Meeskondlike tiitlivõite: 2 (Ford BP Rallye Sport)
Selline see lühike tagasivaade "karjäärile" sai. Küll enam aktiivselt ei osale ja ei sõida aga hea on vahel meenutada mis oli

Mõtlesin, et jagan siis Teiega ka neid numbreid.
10 hooaja jooksul on siis minu kontol:
Ralli starte: 97/133
Sõitjate tiitleid: 3/9 (2xWRC, 1x JWRC)
Poodiumeid hooaja kokkuvõttes : 2 (1x2, 1x3)
Ralli võite: 23
Võite ühel hooajal: 7 (WRC)
Võite järjest: 3 (WRC)
Poodiumeid rallidel: 27
Katsevõite: 119
Meeskonnad kus sõitnud: Ford BP Rallye Sport, Citroen Motorsport, Puma Ford Motorsport, Kronos Racing, Suzuki Motorsport, Renault Motorsport, Suzuki Junior Works, Red Bull Skoda Racing
Meeskondlike tiitlivõite: 2 (Ford BP Rallye Sport)
Selline see lühike tagasivaade "karjäärile" sai. Küll enam aktiivselt ei osale ja ei sõida aga hea on vahel meenutada mis oli

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
SS3 alguses kaldusin veidi murupeale ja rajale tagasi tulles õnnestus mingitpidi ratas ära lõhkuda...kõik vasakkurvid pidin ennast rajale aitama,sest auto sõitis otse.Oleks ju võinud katkestada,aga mina vana loll punnisin lõpuni ja 30 seki asemel saan hoopis minuti kaotust...sooda on ikka sooda...Suurkala sul kõik võimalused !!!
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Alates järgmisest etapist toimub põhisõidu järel taas ühisstardiga variaralli, mis ei ole kohustuslik ega kuulu hooaja punkti arvestusse. Toa nimi on "RF ALL".
"RF ALL" puhul kehtib treeningparool mis on teie postkastis.
From next rally, after main race, will be again a collective start variarally. This is not compulsory, and doesn´t give points. The name of the host is “RF ALL”.
"RF ALL" password is training password.
"RF ALL" puhul kehtib treeningparool mis on teie postkastis.
From next rally, after main race, will be again a collective start variarally. This is not compulsory, and doesn´t give points. The name of the host is “RF ALL”.
"RF ALL" password is training password.
Õnnitlused Rihole, tubli hooaja algus 2/2 ja põnev lõpuheitlus kuni viimaste meetriteni Pantsiga. Õnnitlused ka teistele poodiumil olijatele ja loomulikult Milor
tubli töö ja hooaja esimene poodium Punastele Pullidele on tõsiasi. Endal jäi küll TOP10 kohast natukene puudu, kuid tõin meeskonnale punktid siiski koju ja hooaja eesmärgist 16 punkti on kahe ralliga koos juba 9, seega kui veel peaks pääsema TOP 10 kohale järgmisel rallil, siis võin hooaja lõppenuks kuulutada

Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Õnnitlused poodiumile
Tõesti väga põnev heitlus oli kuigi enda paar katset läksid taaskord aiataha. Eks peab rohkem masinat tundma õppima, kuna on nüansse mis minu stiiliga ei sobi. Nagu ralliässad on öelnud, et ford on tuim auto ja mitte nii täpne aga lihtne sõita
Eks seda tuima tunnetust mul veel vajaka jääbki 

-
- algaja kommentaator
panciaterra
congratulation to the podium,riho m and mister pants from another planet...
thanks to krusa and all the organization team for the quick results. 

-
- III järgu kommentaator
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Õnnitlused Rihole ja Mr Pantsule
!! Super!
Siilikuusk? Kas oled juba jõudnud juhtunut analüüsida ja järeldusi teha
? Äkki sa sõidad üle oma võimete s.t. vahest peaksid endale aru andma, et sul on küll tahe teistele ära panna, kuid kas sinust ikka on seda panijat
??
Joo üks mõnus SIDRUNItee ja mõtiskle natukese selle üle.
Ära kihuta!!!

Ilusat tööpäeva jätku sulle!

Siilikuusk? Kas oled juba jõudnud juhtunut analüüsida ja järeldusi teha

Ära kihuta!!!

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- III järgu kommentaator
Valame õli tulleMilor kirjutas: Siilikuusk? Kas oled juba jõudnud juhtunut analüüsida ja järeldusi teha? Äkki sa sõidad üle oma võimete s.t. vahest peaksid endale aru andma, et sul on küll tahe teistele ära panna, kuid kas sinust ikka on seda panijat
??
Ära kihuta!!!![]()
![]()

Õnnitlused poodiumile, enda sõit oli täiesti katastroof ja pärast sõitu sain tiimi esisõitja käest paraja peapesu, anti käsk otsida rahaline võimalus muretseda uus roolisüsteem ja hakata koguma testikilomeetreid.
PS: Rõõm näha, et Milor endiselt fännab Fordi