Mis viga siis sõita on, kui legend ette ära kirjutataksetoriseja kirjutas:neil mu meelest ikka on oma luurekas (v6i on see vaid asfaldirallidel?), aga - nii palju kui mina aru saan - nende ylesanne on pisiparandusi teha (a la kus m6ni libedaks margitud koht eriti libe on, kus vesi teel, m6ni uus kivi valjas jne) mitte urmo-kuldari legendi taiesti ymber kirjutadaEraisik kirjutas:Mõnes mõttes täiesti väljapääsmatu olukord- nii edasi kulgeda puudub sügavam mõte, hakkad legendile tuimalt "otsa liitma" siis kuskil tuleb katus... ei kujutagi ette kuidas seda dilemmat lahendada ilma esiautota..Kolin kirjutas:Nagu ma juba ennem mainisin siis Urmo ei olnud oma legendiga üldse rahul. See oli liiga aeglane ja ettevaatlik.
Niipalju kui mina olen aru saanud, siis Torisejal õigus. Tehakse ka lisa märkusi, kust lõigata saab jne. Märtinil oli kunagi Saksas situatsioon, kus ta mäletas, et saab lõigata, aga need teised tegelased olid selle vist välja jätnud või maha tõmmanud ja Märtin sai Parki peale pahaseks, et ta seda lõikamise kohta ei öelnud. Lõikas ikkagi.