palju mehed on eestis tegijad kuid suures ilmas on asjad vähe teised aga otti kohalt võib küll midagi tulla sest sõidustiilgi on märtini oma
jaan näiteks ei jõudnudgi eriti kuhugi ja pärs sammuti
Melka kirjutas:Mis küll Urmol sellel rallil valesti on? See ei ole normaalne, et ta sellist aeglust näitab. Mitte kunagi varem, isegi oma esimesel sidruniga rallil ei ole olnud probleemi Matti võita, nüüd kangutab nii, et peer väljas aga kiirust ei ole.
Mina ei usu, et ta kangutab nii, et peer väljas. Siin on mingid muud tehiolud. Ilmselt lihtsalt suur hirm väljasõidu ees. Ja kui sõidad alla võimete, ei saagi midai head tulla.
>
0
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
Aga tema enda kommentaarid on olnud praegu sellised, et igal juhul üritab laupäeval tõusta ja kiirust leida. Miks ta peaks praegu poole gaasiga laskma? Pigem kardan, et midagi on ta jaoks totaalselt valesti, mingi asi segab väga.
Melka kirjutas:Aga tema enda kommentaarid on olnud praegu sellised, et igal juhul üritab laupäeval tõusta ja kiirust leida. Miks ta peaks praegu poole gaasiga laskma? Pigem kardan, et midagi on ta jaoks totaalselt valesti, mingi asi segab väga.
Just, ma ei nõustuks samuti selle nutulauluga, kunagi varem ei ole sellist jama olnud, ei ole võimalik, et on urmo kiiruse minetanud ja kõik teised meeletult arenenud.
>
0
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
schalke kirjutas:Mina ei usu, et ta kangutab nii, et peer väljas. Siin on mingid muud tehiolud. Ilmselt lihtsalt suur hirm väljasõidu ees. Ja kui sõidad alla võimete, ei saagi midai head tulla.
võib ka nii olla aga vaata viimaseis sõite... nii jwrc kui wrc-s.. kas rehvilõhkumine ( teised saavad kuidagi ilma), vallid, väljasõit.. enam ei taha uskuda, et alla võimete sõit...
ja ikkagi olen optimist, küll urmo jõuab ka võiduni... kui nüüd ainult talle autot antakse...