ma tegelikult pidasin simas ottijackass kirjutas:kahtlane, kas portugali asja on praegustes tingimustes:( Loodame siiski parematsapakas kirjutas:ma ei tea kohe...
olen lõpuni ja alati optimist aga eilne valliskäik ja tänane vägagi aeglane algus, no ei tule kuidagi urmol sinna etteotsa sõitmine välja...
huviga ootan tegelikult portugali...
III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

ok siis teine teema 
F1 ja WRC ennustus/meeskonna haldus www.sportmanager.ee
III järgu kommentaator

5 min pärast siis SS11 start aga tundub, et otse ikkagi ei tule ?
F1 ja WRC ennustus/meeskonna haldus www.sportmanager.ee
Diagnoos: rallisõltlane

Hommik härrad! Ajakirjanduses praegu koondatakse, uskuge mindStrike kirjutas:Praegu majanduslangus vaevalt, et keegi töökohta pakuksSuurkala kirjutas:Krt, sind peaks ajakirjandusse tööle saatma, siis oleks lehest vähemalt midagi lugeda!![]()
![]()
Aitäh, et lubate kätt harjutada!
GO Urmo GO!
Ja Strike, ega sa ei saaks ka, sul see viga et suudad hästi ja ilma faktivigadeta kirjutada, selliseid ei võeta
Ok, aga tõsisemalt rääkides siis meie poiste kiirus pole kahjuks see mida ootasime, eks näis mis tänane päev toob.
algaja kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Hommikust, vaatasin ka siis tänase päeva sündmused üle.
Esikolmik kiidab tingimusi, tagant tulijad ei ole samas jälle rahul.
Kas tõesti võib see nii olla, et Aaval sõidutuju rikutud.
Ma ei usu, nii pehmeke ta ka nüüd ei ole, et poole pealt jookseb kusagile nurka nutma. Ennekõike ikke sõidab ralli lõpuni.
Tal ei ole ju enam siis midagi kaotada, tuleb gaas läbi põhja vajutada. Pigem ikkagi hoiab autot ja püüab lõpuni sõita.
SS10 kohta ütles: "We are terribly slow, I have to do something with my driving." 24 km kohta 54 sekki kaotust on tõesti natuke palju.
Sõiduga võiks ta ikkagi Oike Eri ja pisi Wilsoni peanaha võtta. P.Solberg on juba natsa kaugel.
Nii et minu arust ei ole veel põhjust muretsemiseks, kuigi eriti kiirelt ta ei liigu...
Esikolmik kiidab tingimusi, tagant tulijad ei ole samas jälle rahul.
Kas tõesti võib see nii olla, et Aaval sõidutuju rikutud.
Ma ei usu, nii pehmeke ta ka nüüd ei ole, et poole pealt jookseb kusagile nurka nutma. Ennekõike ikke sõidab ralli lõpuni.
Tal ei ole ju enam siis midagi kaotada, tuleb gaas läbi põhja vajutada. Pigem ikkagi hoiab autot ja püüab lõpuni sõita.
SS10 kohta ütles: "We are terribly slow, I have to do something with my driving." 24 km kohta 54 sekki kaotust on tõesti natuke palju.
Sõiduga võiks ta ikkagi Oike Eri ja pisi Wilsoni peanaha võtta. P.Solberg on juba natsa kaugel.
Nii et minu arust ei ole veel põhjust muretsemiseks, kuigi eriti kiirelt ta ei liigu...
Viimati muutis Dubber, 14 Veebr 2009, 10:18, muudetud 1 kord kokku.
Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

PisiWilsonit edestab esimeses splitis. Oike Erist ka kiirem.
Viimati muutis Gustav, 14 Veebr 2009, 10:21, muudetud 1 kord kokku.

I järgu kommentaator