ikkagi ma aru ei saa mis hea p2rast see boland yldse aava ette topiti? ok l6petas iiri ralli enne, aga isegi selsamal iiri rallil ei lastud tal enne aavat ja latvalat startida, olgugi et ta yldis neist eespool oli. FIA prioriteet on ju aaval 1 ja bolandil 2?
>
0
Viimati muutis toriseja, 13 Veebr 2009, 12:21, muudetud 1 kord kokku.
eile vist eurospordist näitas mingeid uusi FIA turvanõudeid, kus ukse sisekülgedel on põrutust vähendavad svammikamakad ja pleksi klaasid luugiga nagu meie e-rühma ladadel. vähemalt loebi autol olid. vb oli ainult iiri teema. ei süvenenud.
igatahes urmo autol ei paista selliseid esi-külje"klaase" olevat
[quote="smartass"] igatahes urmo autol ei paista selliseid esi-külje"klaase" olevat[/quote]
see on jah juba iiri rallist ja seotud uue esiuste tugevdamisega ning turvan6uetega (aknaid peab seest ja v2ljast kiirelt abivahenditeta eest saama ja mis iganes veel), ainult et ford ja sidrun valisid erineva viisi aknaid avada. fordi omad vist k2ivad ikka alla aga sidrunil k2ib lahti vaid see "aidaluuk"
Minu jaoks on sellel rallil "üllatusmehed" Ogier ja Sordo. Kui ma õigesti mäletan siis oli 2007a Sordo see mees kes hädaldas et üldse ei saa aru kuhu peab sõitma, ümberringi on kõik valge
jah. pikk tee on veel minna, aga sellise tempo juures jääb Aavale see maagiline top 4 küll väga kaugele. muidugi eks kindlasti tuleb ka katkestamisi esi kümnes.
Jätkates seda küljeklaasi lugu, siis, ei suutnud küll kohe kiirelt leida, aga Atkinsonil Iirimaal peale matsu oli ka küljeklaas valge ja mõrane, nagu on tänava sõiduautodel esiklaasidki, topelt- vahekilega...