Antsla ralli 2009
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Vaatasin ja võrdlesin uue 4wd junior klassi sõitjate aegu ja panin neid pärispingeritta - kiitus Ranno Bundsenile ja Raul Jeetsile - väga tubli sõit ja nende kahe mehe näol on küll lootus näha N rühma konkurentsi tihendamiseks. Loodan, et järgmine kord juba stardirivi eespool saame nende sooritusi näha.
Ralli ise oli tore, võistlejad tegid väga head sõitu, nauditav oli vaadata.
Oleks tore kui Tänak saaks nüüd mõned hea tasemega välisrallid sõita.
Aga korraldajatele palve, paluks ikka turva-alad inimestest puhtana hoida. Paha on vaadata, kuidas inimesed sellises väliskurvis on, kust autod üle 100kmh nelja ratta libisemises mööda kihutavad (näiteks 6/8 katse lõpus olev trampliin). Ega keegi ei taha rajalt välja sõita, aga igasugu asju võib juhtuda. Eesti autorallil võiks olla turvalise spordiala maine, kus hoolitakse nii võistlejate kui pealtvaatajate julgeolekust. Paraku inimesed ise ei saa tihti aru, kui ohtlikus kohas nad seisavad. Võibolla on ka alles esimest korda rallit vaatamas.
Oleks tore kui Tänak saaks nüüd mõned hea tasemega välisrallid sõita.
Aga korraldajatele palve, paluks ikka turva-alad inimestest puhtana hoida. Paha on vaadata, kuidas inimesed sellises väliskurvis on, kust autod üle 100kmh nelja ratta libisemises mööda kihutavad (näiteks 6/8 katse lõpus olev trampliin). Ega keegi ei taha rajalt välja sõita, aga igasugu asju võib juhtuda. Eesti autorallil võiks olla turvalise spordiala maine, kus hoolitakse nii võistlejate kui pealtvaatajate julgeolekust. Paraku inimesed ise ei saa tihti aru, kui ohtlikus kohas nad seisavad. Võibolla on ka alles esimest korda rallit vaatamas.
http://rally.ee/?a=a022&b=122829&p=1
Vaadates seda pilti, siis Tänak võitis teistkordselt Antsla Ralli!
Vaadates seda pilti, siis Tänak võitis teistkordselt Antsla Ralli!

-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Huvitavaid fakte, millest mul polnud aimugi:
Ott võitis Antsla ralli teistkordselt.
Hiltunenil paistab neid nimesid olevat rohkemgi või on tegu säästuajaga ja hoitakse lehepinda kokku ning edaspidi kasutatakse rallisõitjate nimede kirjutamisel kaardilugeja eesnime ja sõitja perekonna nime. Edaspidi kuuleme siis ka rohkem Raigo Tänakust, Silver Murakast ja Urmas Remmakust.
Ott osales Antslas WRC autol!!!
http://www.epl.ee/artikkel/458151
Hiltunenil paistab neid nimesid olevat rohkemgi või on tegu säästuajaga ja hoitakse lehepinda kokku ning edaspidi kasutatakse rallisõitjate nimede kirjutamisel kaardilugeja eesnime ja sõitja perekonna nime. Edaspidi kuuleme siis ka rohkem Raigo Tänakust, Silver Murakast ja Urmas Remmakust.
Seekord ikka täielik ämber meie ajakirjanduse poolt. Aga eks see näitabki kirjutava pressi üleõldist taset. Täna nt. Õhtulehes polnudki rallist juttu, korra mainiti vaid laupäevases netiväljaandes. Äge!
Rallist kah: peale eismeseid katseid oli silmaga näha, et ralli saab olema ühe mehe show. Samuti Hiltunen oma S2000 Peugeot 207-ga liikus väga nobedalt, kuigi lõpuks võttis Remmak oma. Samas oli seda S2000 pilli ikka väga huvitav jägida ja loodaks neid rohkem Eesti teedel näha.
Muidugi ohutusest kah, olin ise ka seal SS 6/8 trampa juures ja väga ohtlik koht oli. Sealt oleks pidanud rahva ikka ära koristama - üks aps piloodi või tehnika poolt ja tulemused oleksid väga kurvad olnud.
Muidu üleüldiselt oli lahe üle tüki aja jälle korralikku talirallit vaadata. Rahvast oli ka raja ääres väga palju - polegi nii suuri järjekordi näinud (eks seda soodustas ka piiratud vaatamiskohtade arv).
Rallist kah: peale eismeseid katseid oli silmaga näha, et ralli saab olema ühe mehe show. Samuti Hiltunen oma S2000 Peugeot 207-ga liikus väga nobedalt, kuigi lõpuks võttis Remmak oma. Samas oli seda S2000 pilli ikka väga huvitav jägida ja loodaks neid rohkem Eesti teedel näha.
Muidugi ohutusest kah, olin ise ka seal SS 6/8 trampa juures ja väga ohtlik koht oli. Sealt oleks pidanud rahva ikka ära koristama - üks aps piloodi või tehnika poolt ja tulemused oleksid väga kurvad olnud.
Muidu üleüldiselt oli lahe üle tüki aja jälle korralikku talirallit vaadata. Rahvast oli ka raja ääres väga palju - polegi nii suuri järjekordi näinud (eks seda soodustas ka piiratud vaatamiskohtade arv).
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Artiklis on kirjas,WRX sti mitte WRC.umm kirjutas:Huvitavaid fakte, millest mul polnud aimugi:
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Paberil on WRC, netis parandati ära.Afka kirjutas:Artiklis on kirjas,WRX sti mitte WRC.umm kirjutas:Huvitavaid fakte, millest mul polnud aimugi:
-
- IV järgu kommentaator
Lugupeetavad, igasugune konstruktiivne kriitika on alati ja igal pool teretulnud. Hoiab naha toore. Aga soigumine stiilis "kas nad siis üldse ei vaata" etc. on lapsik ja nõme. Minge ja proovige päevake ajalehes (just sporditoimetuses) töötada! Õhtuks saate aru, millal laita ja millal silm kinni pigistada.
Ja ei, ma ei tööta ühegi lehe ega muu meediakanali sporditoimetuses

Mälestades Michael Parki
-
- I järgu kommentaator
Sorry, aga minu arust eriti veel kui kogu kajastus on nii väike, siis võiks vähemalt vigu vältida. See tähendab lihtsalt seda, et jutukese kirjutas inimene, kes asjast lihtsalt midagi ei tea. See on minu arvamus!mmargus kirjutas:Lugupeetavad, igasugune konstruktiivne kriitika on alati ja igal pool teretulnud. Hoiab naha toore. Aga soigumine stiilis "kas nad siis üldse ei vaata" etc. on lapsik ja nõme. Minge ja proovige päevake ajalehes (just sporditoimetuses) töötada! Õhtuks saate aru, millal laita ja millal silm kinni pigistada.