Täna käis päris vilgas elu netis ja paistab,et kui meil oli talvepuhkus,siis EU on tõsiselt trenni teinud sel ajal...
I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Tänu heade soovide eest ja nael kummi teile....hoidke eesti lipp kõrgel!!!!
Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Happy birthday Mister Pants.

III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Moderaator

algaja kommentaator

Happy birthday Mr.Pants 
III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Midagi nobenäppudele ja muidu oasvatele. http://www.youtube.com/watch?v=k0JC5Inm ... re=related Krt Sellise asja seljas oleks juba päris põnev sõita 
Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Ja homme ta siis jälle algab

Olen oodanud seda hooaega suure huviga,sest pole ju varem keegi sõitnud independenti autodega.Ja mis asja veel huvitavamax teeb on varia hooaeg.Mulle paistab igatahes see variant meeldivat.
Kuid jah????????kõik oleneb ikka sellest tihendist,mis seal mingite asjade vahel pidi olema
Eelmisest hooajast midagi head mul igatahes meenutada pole.Parim koht oli viies ja seda neljal rallil.
Esimest korda nende aastate jooksul mil ma seda mängu mänginud olen,seadsin endale enne hooaega ülesande,mis ei saa üldse kerge olema.Nimelt tahax ma viit poodiumi
Tahtmine pidi taevariik olema,nii et elame,näeme
NAEL KUMMI KÕIGILE ja KATUS LÖMMI
Olen oodanud seda hooaega suure huviga,sest pole ju varem keegi sõitnud independenti autodega.Ja mis asja veel huvitavamax teeb on varia hooaeg.Mulle paistab igatahes see variant meeldivat.
Kuid jah????????kõik oleneb ikka sellest tihendist,mis seal mingite asjade vahel pidi olema
Eelmisest hooajast midagi head mul igatahes meenutada pole.Parim koht oli viies ja seda neljal rallil.
Esimest korda nende aastate jooksul mil ma seda mängu mänginud olen,seadsin endale enne hooaega ülesande,mis ei saa üldse kerge olema.Nimelt tahax ma viit poodiumi
Tahtmine pidi taevariik olema,nii et elame,näeme
NAEL KUMMI KÕIGILE ja KATUS LÖMMI
Rallifoorum 24/7