Nonii,puhkus peetud ja aeg hakata jälle hooajaks valmistuma.
Kuna igal hooajal on olnud kõige õnnetumad ja vihasemad need,kes on loositud Peugeot'i võistkonda ning mõned on isegi hooaja pooleli jätnud,siis pakuks välja,et see meeskond komplekteeritaks sooviavalduste alusel...irw näiteks mina olen tulihingeline ja andunud prantsuse autode fänn...mul on endal KANGOOOO ja minu suurimaks sooviks oleks eeloleval hooajal startida Peugeoti meeskonnas!!!! ee kas saab nii...???
alk kirjutas:Nonii,puhkus peetud ja aeg hakata jälle hooajaks valmistuma.
Kuna igal hooajal on olnud kõige õnnetumad ja vihasemad need,kes on loositud Peugeot'i võistkonda ning mõned on isegi hooaja pooleli jätnud,siis pakuks välja,et see meeskond komplekteeritaks sooviavalduste alusel...irw näiteks mina olen tulihingeline ja andunud prantsuse autode fänn...mul on endal KANGOOOO ja minu suurimaks sooviks oleks eeloleval hooajal startida Peugeoti meeskonnas!!!! ee kas saab nii...???
Hetkel on mõttes selline välkidee, et ainus mida komplekteerime ise on pühapäevasõitjate meeskond(ad).
alk kirjutas:Nonii,puhkus peetud ja aeg hakata jälle hooajaks valmistuma.
Hetkel on mõttes selline välkidee, et ainus mida komplekteerime ise on pühapäevasõitjate meeskond(ad).
irw aga tasus vähemalt proovida ...mulle istub pesukott sellest valikust kõige rohkem...aga ehk õnnestub homme kuidagi-mingitpidi siiski see 206 omale saada
alk kirjutas:irw aga tasus vähemalt proovida ...mulle istub pesukott sellest valikust kõige rohkem...aga ehk õnnestub homme kuidagi-mingitpidi siiski see 206 omale saada
Ise sa reedsid välja mis masinat sa enim ihkad saada. Suures konkurentsi hirmus sokutakse sulle nüüd raudselt mingi muu masin
alk kirjutas:irw aga tasus vähemalt proovida ...mulle istub pesukott sellest valikust kõige rohkem...aga ehk õnnestub homme kuidagi-mingitpidi siiski see 206 omale saada
Ise sa reedsid välja mis masinat sa enim ihkad saada. Suures konkurentsi hirmus sokutakse sulle nüüd raudselt mingi muu masin
Plaanisin kah täna loosimisi jälgima tulla, kuid siin lubatakse kõigile keretäit, siis ei tea enam kas julgebki tulla, mine sa tea kellega mind veel pimedas segi aetakse
irw Milori kommentaar asjale:
peremees: Paistab mingi massiline lõõma tulevat. Arvan, et selle taktikaga pannakse paika nõrgemad sõitjad ja poolikud sõitjad.
alk kirjutas:irw Milori kommentaar asjale:
peremees: Paistab mingi massiline lõõma tulevat. Arvan, et selle taktikaga pannakse paika nõrgemad sõitjad ja poolikud sõitjad.
kait kirjutas:Hea et ise Tallinnast nii kaugel elan.Jäävad vähemalt kondid tervex
Sinule saadame sinna Ummamuudu mehed Mõõdakult nii, et kui on koputus uksel ja öeldakse, et on Otepää Õhujõudude luureüksuse kapten Suur Tiib, siis soovitan mõelda tugevalt ennem kui lingile vajutada ja võtit keerata
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P