proovi IEga või tahab mediaplayer updateGustav kirjutas:Mul ei hakka video tööle millegipärast.
Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

Moderaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

http://videos.eurosport.com/irc/irc-monte-carlo-day-2-(2_vid94565/irc-player.shtml

I järgu kommentaator

Eile tunnistas Hänninen irooniliselt, et kuna ma rallit juhin, siis ma pean tunnistama, et mul on hea auto.SLy kirjutas:Paistab,et Škoda on tõesti hea auto ehitanud. Hänninen teeb ikka väga vinget sõitu.Kui õigesti mäletan, siis enne hooaega rääkis ta, et tiitlit vist püüda ei anna, kuna osaleb ainult pooltel IRC sarja etappidel. Loodan, et nii hea algus annab talle võimaluse rohkem seal sarjas osaleda.
Ei tea, kas ta ise polnud rahul sellega veel või.
I järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

I järgu kommentaator

olen isegi mõelnud teha ettepanekut IRC teema kohta avalehel. Mulle see sari on hakanud meeldima igatahes.

I järgu kommentaator

hea on veel see, et on erinevaid katsevõitjaid, 7 erinevat sõitjat on tulnud 9 kiiruskatse jooksul katsel 2.kohale. Kõik varieerub, mitte milleski ei saa kindel olla - ülipõnev. Lisaks veel head otseülekanded rajalt....parim rallielamus üle mitme aasta (va. korrad, kui ise on saanud raja ääres olla).
I järgu kommentaator

Minu jaoks teebki asja huvitavaks see,et on hulk tegelasi kes võivad katseid võita.See sunnib kõiki rohkem pingutama,riskima.Sealt tuleb ka väiksemaid või suuremaid eksimusi,mis omakorda lisab veel põnevust.Lisame veel ilmastiku ja tehnika ning tekibki väga huvitav võistlus.Aga seda me ju kõik ootamegi.