WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Huvitav kas ma hakkan maha käima või on Siilikuusk nii tugevaks saanud, kuid jube tihe heitlus käis meil.
Rihod olid fantastilised ja sügav-sügav kummardus nende ees!
Ka Krusa tegi Super sõidu ja näitas sarnaselt EU meeskonnale, et Kaptenid peavad teistele eeskuju näitama.
Kui ma enne olin omadega enam-vähem rahul, siis nüüd enam mitte. Eriti veel selle pärast, et Siilikas hakkab kandadele astuma.
Oma loodetud 160p sain ikkagi nibin-nabin kätte.
EU meeskonna ees tuleb samuti müts maha võtta, sest nemad valmistusid lahinguks mitmeid kordi kohusetundlikumalt ja tegid pidevalt trenni.
Meie õnn oli see, et algselt plaanis EU meeskond meid massiga lüüa, kuid lõpuks kujunes asi teisiti välja.

Rihod olid fantastilised ja sügav-sügav kummardus nende ees!

Ka Krusa tegi Super sõidu ja näitas sarnaselt EU meeskonnale, et Kaptenid peavad teistele eeskuju näitama.

Kui ma enne olin omadega enam-vähem rahul, siis nüüd enam mitte. Eriti veel selle pärast, et Siilikas hakkab kandadele astuma.

Oma loodetud 160p sain ikkagi nibin-nabin kätte.
EU meeskonna ees tuleb samuti müts maha võtta, sest nemad valmistusid lahinguks mitmeid kordi kohusetundlikumalt ja tegid pidevalt trenni.

Meie õnn oli see, et algselt plaanis EU meeskond meid massiga lüüa, kuid lõpuks kujunes asi teisiti välja.

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- II järgu kommentaator
Tundub, et EU sai löödud oi oi oi kui valusalt ja pikalt, hoolimata sellest, et nad polnud väljas täies ja parimas rivistuses oleks seekord võot koju jäänud ikkagi. Enda sõiduga rahule siiski jääda ei saa, sest 16st 6 rallit läksid täiesti metsa juba katse esimeses splitis ja siis jäi vaid lõpuni kulgeda. Igatahes suur kummardus kõigile EE sõitjatele ning rõõm on tõdeda, et kunagi ammu alustatud RF teekond ja unistused on nüüdseks oma koha siin päikese all saavutanud ning minu poolt veel suurem kummardus Krusale ja ka Heixile kes peale minu loobumist on RF vedamisega saanud hakkama rohkem kui suurepäraselt ning võiks öelda, et RFC on omandanud rahvusvahelise tuntuse.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Väga hea esitus tervelt EE võistkonnalt.Kõik Milori poolt kirjeldatud kolm lainet tegid oma töö korralikult ära ja midagi ripakile ei jäetud
Enda sõit oli alguses OK!,aga pärast Mehiko eelviimase kurvi kivisid võtsin veidi rahulikumalt.Eriti kripeldama jäid Argentiina ja Hispaania.Läksin sinna kõigile hambaid näitama,aga sain hoopis ise tühja sahlti
Eesmärgiks olnud 130 punkti sai ületatud,aga võitjale kaotust 0,7-08 sekki kilomeetri kohta on veidi palju.Aga noh,põhimõtteliselt võib võistlusega rahule jääda.
Miloriga omavaheline pusimine läks lõpuks üsna teravaks,aga ära selle pärast veel meelt heida,suhtu asjasse nii,et sina oled oma lae juba saavutanud,aga minul on edasi liikumiseks potensiaali veel küll ja küll
Loodan sinuga ka järgmisel hooajal edasi pusida,et hoi alt,tagala mehed veel näitavad ennast
. irw aitab mulle neist kaheksandatest kohtadest küll
Lõpetuseks tahaks tänada EU võistkonda eesotsas Mr.Pantsuga sisuka võistluse eest ( irw kuigi me lõime neid kalendriga) ja muidugi korraldajaid,et selline EE-le edukas võistlus üldse teoks sai.
Kohtume siis 03.02.2009 Sikupilli parklas,et nagu kodukord ette näeb,kõigepealt väiksele Rihole kitlipeale anda ja siis loosima asuda

Enda sõit oli alguses OK!,aga pärast Mehiko eelviimase kurvi kivisid võtsin veidi rahulikumalt.Eriti kripeldama jäid Argentiina ja Hispaania.Läksin sinna kõigile hambaid näitama,aga sain hoopis ise tühja sahlti

Eesmärgiks olnud 130 punkti sai ületatud,aga võitjale kaotust 0,7-08 sekki kilomeetri kohta on veidi palju.Aga noh,põhimõtteliselt võib võistlusega rahule jääda.
Miloriga omavaheline pusimine läks lõpuks üsna teravaks,aga ära selle pärast veel meelt heida,suhtu asjasse nii,et sina oled oma lae juba saavutanud,aga minul on edasi liikumiseks potensiaali veel küll ja küll

Lõpetuseks tahaks tänada EU võistkonda eesotsas Mr.Pantsuga sisuka võistluse eest ( irw kuigi me lõime neid kalendriga) ja muidugi korraldajaid,et selline EE-le edukas võistlus üldse teoks sai.
Kohtume siis 03.02.2009 Sikupilli parklas,et nagu kodukord ette näeb,kõigepealt väiksele Rihole kitlipeale anda ja siis loosima asuda

-
- III järgu kommentaator
Eespool kõnelejad on juba kõik ülistavad sõnad ära öelnud ja mul ei olegi midagi sinna juurde lisada.
Mul endal oli ainult üks matsuvaba sõit (Austraalia) ja parantsusmaal arvas pleikar et võiks veitsa puhata. Lootsin iga ralli kohta ühe punkti saada, ülessanne sai täidetud ja isegi ületatud.
Pärast sellist kaotust tundub, et EU mehed on tigedaks saanud, eile õhtu oli neid onlines päris palju järgmiseks hooajaks harjutamas, ise alustan täna treeningutega ja loodaks et eesti mehi seal ka ikka kohtab.
Mul endal oli ainult üks matsuvaba sõit (Austraalia) ja parantsusmaal arvas pleikar et võiks veitsa puhata. Lootsin iga ralli kohta ühe punkti saada, ülessanne sai täidetud ja isegi ületatud.
Pärast sellist kaotust tundub, et EU mehed on tigedaks saanud, eile õhtu oli neid onlines päris palju järgmiseks hooajaks harjutamas, ise alustan täna treeningutega ja loodaks et eesti mehi seal ka ikka kohtab.
-
- III järgu kommentaator
Congratulations to the EE team
that was a close one
only 740pts between us
It was a shame about the EU connection problems, perhaps without these and a full team we could have made a closer contest. Hopefully we come back stronger the next time!
Thanks to EVERYONE for their time and effort, Treik for the calculations and the crazy man Krusa for staying awake most of the night to get the results up
Goodbye S1600's - Helloooooo Independents
Now i have to go wash the mud off my face

It was a shame about the EU connection problems, perhaps without these and a full team we could have made a closer contest. Hopefully we come back stronger the next time!
Thanks to EVERYONE for their time and effort, Treik for the calculations and the crazy man Krusa for staying awake most of the night to get the results up

Goodbye S1600's - Helloooooo Independents

Now i have to go wash the mud off my face

Hea veel et gaasijalgSuurkala kirjutas:Hooaja eelset arstliku komisjoni läbides avatati Gaasi jala põlves suuremat sorti vigastus. Nüüd olen sunnitud enne hooaja algust käima kiirel opil. Loodetavasti saan hooajal osaleda ikka standart autol, kuid tulevane team lubas vajadusel ka masinale invavarustuse (Pult) paigaldada.

-
- III järgu kommentaator
Ei ole küll kohe olemas, aga on võimalik tellida
http://www.andrico.ee/pood/advanced_sea ... ds=evolved
http://www.andrico.ee/pood/advanced_sea ... ds=evolved
Hooaeg vaikselt juba lähenemas. Tekkis reeglite kohapealt küsimus. Kuskil siin oli vahepeal juttu, et sõitjad jagatakse tubadesse sõitmis oskuste järgi. (kiiremad esimeses toas)
Kui nüüd peaks juhtuma et etapi võitja jutub tulema teisest toast, kas siis tõstetakse ta järgmisteks etappideks esimesse tuppa ja esimese aeglasem teise tuppa?
Kui nüüd peaks juhtuma et etapi võitja jutub tulema teisest toast, kas siis tõstetakse ta järgmisteks etappideks esimesse tuppa ja esimese aeglasem teise tuppa?
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Unista edasi!Suurkala kirjutas: Kui nüüd peaks juhtuma et etapi võitja jutub tulema teisest toast, kas siis tõstetakse ta järgmisteks etappideks esimesse tuppa ja esimese aeglasem teise tuppa?

Endal selline tunne, et .... . Vaatab kuidas loosimine läheb, kuid ... päris täie rauaga sellel hoojal vist rauda ei tao. Samas, ära iial ütle iial.

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Kui selleks karjuvat vajadust ei ole, siis tubasid ümber ei paigutata.Suurkala kirjutas:Hooaeg vaikselt juba lähenemas. Tekkis reeglite kohapealt küsimus. Kuskil siin oli vahepeal juttu, et sõitjad jagatakse tubadesse sõitmis oskuste järgi. (kiiremad esimeses toas)