Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

V järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Jutul täitsa tõsi taga. Sai ka proovitud ja tuleb tunnistada, et treeninguteks on väga vähe aega alles jäänud ja EU meeskond on tugev ning teevad trenni. Tundub, et EU meesond võtab asja täie tõsidusega.Krusa kirjutas:PS. EU meeskond istub igal õhtul onlines ja paugutavad, vaevu saan vastu
Mina kohal!Krusa kirjutas:Nädal on jäänud EU vs EE võistluseni. Kas kõik kes EE meeskonda on arvatud ikka osalevad? Sander, Vidrik?
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Eks ma proovin.Krusa kirjutas:Nädal on jäänud EU vs EE võistluseni. Kas kõik kes EE meeskonda on arvatud ikka osalevad? Sander, Vidrik?
Ilusat vana ja paremat uut.
II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Moderaator

IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Tegusat alanud aastat kõigile
EU vs EE maavõistluse kogu info on nüüd üleval koos kohtunike jmt. Tehke asjad selgeks ja lähme võtame selle mis meile kuulub!
Happy new year to everyone
EU vs EE national match information with referees etc. is uploaded below EU vs EE topic. Please make rules clear and see you on the stage
EU vs EE maavõistluse kogu info on nüüd üleval koos kohtunike jmt. Tehke asjad selgeks ja lähme võtame selle mis meile kuulub!
Happy new year to everyone
EU vs EE national match information with referees etc. is uploaded below EU vs EE topic. Please make rules clear and see you on the stage
III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Ma alles täna viin rooli remonti 
Tulen 0 trenniga rajale...pole aega olnud.
Tulen 0 trenniga rajale...pole aega olnud.
Rallifoorum 24/7