Sony Playstation PS2, PS3
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Eile laadisin omale PS@HOME softi alla ja proovisin siis ka virtuaalelukest.
Sain kohe korteri (üks tuba) suure ja kena vaatega jahisadamale. Kuna seal toas üksi igav, siis läksin õue kolama kus oli hulganisti inimesi. Sellel kenasti kujundatud väljakul(mujale vist praegu ei lasta) oli kino, bowling ja kaubamaja. Kinos sai käidud ja nii ongi, nagu päris kino
Kaubamajas küsitakse plekki erinveate asjade eest a'la riided, diivanid jne. Bowlingusse eile ei jõudnud.
Inimestega saab suhelda ja niisama hängida. Kohatsin ühte plikat kes peale tervitust ütles kohe, et osta mulle riideid...
:D Lõpuks tuli välja, et ta oli eestlane. Kummaline, et ta nuias kõigilt, et anna mulle oma konto ja osta mulle riideid.... Olege ettevaatlikud
Kui kella vaatasin, siis oli 2h möödunud sisse logimisest, aeg lendab seal märkamatult.
Sain kohe korteri (üks tuba) suure ja kena vaatega jahisadamale. Kuna seal toas üksi igav, siis läksin õue kolama kus oli hulganisti inimesi. Sellel kenasti kujundatud väljakul(mujale vist praegu ei lasta) oli kino, bowling ja kaubamaja. Kinos sai käidud ja nii ongi, nagu päris kino

Inimestega saab suhelda ja niisama hängida. Kohatsin ühte plikat kes peale tervitust ütles kohe, et osta mulle riideid...

Kui kella vaatasin, siis oli 2h möödunud sisse logimisest, aeg lendab seal märkamatult.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Kinos ei küsinud keegi plekki. Filmi laadis jupp aega ja näidati miskeid RedBulli lumelauamehi kes läksid Jaapanisse midagi tegema.Burns kirjutas:Kas kinos saab midagi vaadata ka, kui jah kas see ka pleki eest? Sama küsimus bowlingu kohta, kui keegi sinna satub!
Endal nett jupsib praegu ja ei saa kuhugi kolama minna.
Male ja Kabe on seal küll kõva teema. Tänaval on lauad ja mängi kellega tahad