Sony otsustas kinnise Beta testimise edasi lükata 2008 aasta sügisesse mis võiks tähendada, et enne 2009 meie silmad full versiooni ei näe

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Kas Sul WRC Evolved on juba läbi mängitud ? Kui ei siis muretse, PS2 le on see parim rally mäng+ saad ka meie hooajast osa võtta kui huvi on.rally kirjutas:Kas keegi ei tea kas nüüd tuleva aasta alguses mingeid mänge ps2 ka on , midagi ralli või vormeli teemalist,hetkel ei hakka ps3 ka ostma kuigi graafika tal ju jube hea.
Minuteada on ainult osa asju tasulised. Kuskilt kuulsin et sinu mängudega teenitud trofeed annavad sulle raha home-sBurns kirjutas:Tere!
Laadisin endale selle Home´i alla, sain ilusa popi korteri ja puha aga mul selline küsimus. Kui ma tahan endale mingit nänni saada (mida iganes), kas kõik on ainult raha eest? Ja kas ma saan peale kodukandi ka kuskil ringi käia?
Muidu tundub päris lahe asi olevat
Ma ka eile kolasin veits ringi aga ei leidnud kohta kus saaks mängida jne... Aga eks kolmapäeval vaba päev, siis uurin rohkem. Nõme oleks see, kui ma peaksin iga asja eest maksma, kui tahan midagi, see ikka virtuaal maailmHeix kirjutas:Minuteada on ainult osa asju tasulised. Kuskilt kuulsin et sinu mängudega teenitud trofeed annavad sulle raha home-sBurns kirjutas:Tere!
Laadisin endale selle Home´i alla, sain ilusa popi korteri ja puha aga mul selline küsimus. Kui ma tahan endale mingit nänni saada (mida iganes), kas kõik on ainult raha eest? Ja kas ma saan peale kodukandi ka kuskil ringi käia?
Muidu tundub päris lahe asi olevat
Ise olen ainult korra sinna sisse saanud ja siis ei olnud eriti ka aega ringi kolada :S Ülejäänud korrad on sisselogimisel erroreid lajatanud.