WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
RFC Evolved - Europe vs Estonia round 3 - 2009
RFC Evolved - Europe vs Estonia round 3 - 2009
Hetke seisuga plaanime 6.01.2009 järgmist maavõistlust EU sõitjatega. JWRC meeskond on järgmine:
1.Milor II
2.Riho M.
3.Snder Gryn
4.Krusa(Captain)
5.Siilikuusk
6.Riho P.
7.Kait RF
8.??????
Nagu näete on üks mees puudu, kes see saab olema selgub JWRC hooaja viimastel etappidel.
Sõidame iga maa keskmise pikkusega katse. Kogu võistlus kokku 16 maad/katset.
RFC Europe vs Estonia round 3 JWRC info is:
Planned time is 06.01.2009
16 stages.
From every country madium lenght stage.
Hetke seisuga plaanime 6.01.2009 järgmist maavõistlust EU sõitjatega. JWRC meeskond on järgmine:
1.Milor II
2.Riho M.
3.Snder Gryn
4.Krusa(Captain)
5.Siilikuusk
6.Riho P.
7.Kait RF
8.??????
Nagu näete on üks mees puudu, kes see saab olema selgub JWRC hooaja viimastel etappidel.
Sõidame iga maa keskmise pikkusega katse. Kogu võistlus kokku 16 maad/katset.
RFC Europe vs Estonia round 3 JWRC info is:
Planned time is 06.01.2009
16 stages.
From every country madium lenght stage.
-
- II järgu kommentaator
-
- II järgu kommentaator
-
- III järgu kommentaator
Kõik katsed tulid täiesti hästi välja, aga miski kala peab ikka olema. Kartsin pleikari kinnijooksmist SS3-es, kui juhtus see hoopis SS2-es. Ma kohe ei tea mis ma peaks tegema, et ebaõnn mind maha jätaks
, juba teine ralli mis mulle meeldib jookseb pill kotti
. Aga eks ma loodan paremat ja sõidan aga edasi.

SIIN EI OLE KALA!
Igatahes, esimene katsete läbisõit võisin Siilikuuse soovitusel rahulikult. Ajad jäid küll loodetust paar sekundit vähemaks kuid pääsesin põhimõtteliselt paugu vabalt. Enne esimese katset jooksis ootamatult mu masina aju kinni, kiire restart ja jõudsin napilt starti. Väikene vahejuhtum andis küll sõidule tunda, kuid lõpuks võisin rahule jääda. SS5 möödus suuremate vahejuhtumiteta, kuid enne SS6-te jooksis taaskord masina AJU kokku, taaskord kiire restart ja taaskord jõudsin napilt starti, kuid seekord oli juba närv püsti ja terve katse olin täitsa liimist lahti ja tobedaid vigu jagus küllaga.
Krt treeningud läksid üllatavalt hästi. (enda jaoks) Nii kui netti ronisin siis suur ÜLLA ÜLLA, kõik KRT jube kiireks muutunud. Ei ole mul seekordki punkti kohtadele asja
Igatahes, esimene katsete läbisõit võisin Siilikuuse soovitusel rahulikult. Ajad jäid küll loodetust paar sekundit vähemaks kuid pääsesin põhimõtteliselt paugu vabalt. Enne esimese katset jooksis ootamatult mu masina aju kinni, kiire restart ja jõudsin napilt starti. Väikene vahejuhtum andis küll sõidule tunda, kuid lõpuks võisin rahule jääda. SS5 möödus suuremate vahejuhtumiteta, kuid enne SS6-te jooksis taaskord masina AJU kokku, taaskord kiire restart ja taaskord jõudsin napilt starti, kuid seekord oli juba närv püsti ja terve katse olin täitsa liimist lahti ja tobedaid vigu jagus küllaga.
Krt treeningud läksid üllatavalt hästi. (enda jaoks) Nii kui netti ronisin siis suur ÜLLA ÜLLA, kõik KRT jube kiireks muutunud. Ei ole mul seekordki punkti kohtadele asja

-
- Diagnoos: rallisõltlane
Pean sõiduga rahule jääma.
Pühapäeval kadus majapidamisest elekter.
Esmaspäeval tuli kolmeks tunniks tagasi (õnneks õigeks ajaks).
Täna otsustasin oodata seitsmeni ja kui selleks ajaks pole vool välja ilmunud, siis Siilikuuse juurde. Jope oli juba seljas ja saapad jalas kui vool ennast meile ilmutas.
Tänud FIA-le. Õnneks joppas seekord ja sain ikka omas stardis sõita.

Täna otsustasin oodata seitsmeni ja kui selleks ajaks pole vool välja ilmunud, siis Siilikuuse juurde. Jope oli juba seljas ja saapad jalas kui vool ennast meile ilmutas.

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
Oleksid ju võinud mulle teada anda, täna just laenasin ühele samasugusele õnnetule geneka.Milor kirjutas:Pean sõiduga rahule jääma.![]()
Täna otsustasin oodata seitsmeni ja kui selleks ajaks pole vool välja ilmunud, siis Siilikuuse juurde. Jope oli juba seljas ja saapad jalas kui vool ennast meile ilmutas.![]()
irw ju siis keegi tõstis finiši joone veidi veidi tagasi,et nii häid aegu sõideti välja!!!
Ise jäin sõiduga rahule.Treeningutel sai selgeks,et teravaimasse gruppi ei kuulu ja nii ma siis sõitsin suht kindlapeale...SS5 & 6 oleks võinud veidi kiirem olla,aga noh...peaasi, et ilma pauguta sai finišisse.
Ise jäin sõiduga rahule.Treeningutel sai selgeks,et teravaimasse gruppi ei kuulu ja nii ma siis sõitsin suht kindlapeale...SS5 & 6 oleks võinud veidi kiirem olla,aga noh...peaasi, et ilma pauguta sai finišisse.
-
- III järgu kommentaator
Mida siin pingutada kui see kuradima tehnika vastu ei peaKrusa kirjutas:Eespool mainitud EU vs EE maavõistluseks on vaja kaheksandat EE pilooti. Vaadates hooajatabelit siis sellele võib pretendeerida kesiganes sealt altpoolt tuleb. Selle postituse mõte on utsitada noori ja andekaid sõitma või siis vastupidi vanad karud üles äratada