Naljanurk
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- II järgu kommentaator
midagi on lingil viga:XTROY kirjutas:http://www.rallyforum.com/forums/attach ... entid=4199
You are not logged in or you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Ühesõnaga tahab passwordi
See ei ole ju normaalne...?
-
- II järgu kommentaator
-
- II järgu kommentaator
-
- II järgu kommentaator
-
- II järgu kommentaator
-
- II järgu kommentaator
-
- II järgu kommentaator
Õhupall
Puhh ja Notsu kõnnivad mööda metsa. Äkki leiab Puhh õhupalli ja käsib Notsul see täis puhuda.
Notsu siis puhub ja puhub, kuni küsib Puhhi käest kas juba aitab. Puhh aga vastu, et puhu veel ja nii mitu korda järjest. Ühekorraga läheb pall lõhki nii, et Notsul on suu kõrvuni lõhki.
Puhh vaatab notsut mõtliku pilguga ja ütleb siis: "Sinul Notsu on naljakas küll, aga minul on nüüd kõrvad lukus."
Puhh ja Notsu kõnnivad mööda metsa. Äkki leiab Puhh õhupalli ja käsib Notsul see täis puhuda.
Notsu siis puhub ja puhub, kuni küsib Puhhi käest kas juba aitab. Puhh aga vastu, et puhu veel ja nii mitu korda järjest. Ühekorraga läheb pall lõhki nii, et Notsul on suu kõrvuni lõhki.
Puhh vaatab notsut mõtliku pilguga ja ütleb siis: "Sinul Notsu on naljakas küll, aga minul on nüüd kõrvad lukus."
-
Elas kord noormees, kelle eluunistus oli saada Suureks kirjanikuks. Kui tal paluti "Suur" lahti seletada, vastas ta:
"Ma tahan, et seda, mida ma kirjutan, loeks kogu maailm. Ma tahan, et minu kirjutatu paneks inimeste närvid ja emotsionaalse taluvuse tõsiselt proovile. Ma tahan kirjutada asjadest, mis paneksid inimesed vihast ja valust karjuma, nutma, ulguma!"
Praegu töötab ta Microsoftis ja kirjutab error-tekste.
"Ma tahan, et seda, mida ma kirjutan, loeks kogu maailm. Ma tahan, et minu kirjutatu paneks inimeste närvid ja emotsionaalse taluvuse tõsiselt proovile. Ma tahan kirjutada asjadest, mis paneksid inimesed vihast ja valust karjuma, nutma, ulguma!"
Praegu töötab ta Microsoftis ja kirjutab error-tekste.