Korsika ralli I päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
einoh, siit oleks pidand... lihtsalt varem oleks pidanud ära keerama..! nii ei saa ju rallit sõita, et .. iga asja peale.. sport, motosport. oleme sõbrad edasi!Siim kirjutas:et siin foorumis tohib aavat vaid ülistada?toriseja kirjutas:ärme delfitame, vaatame selle katse lõpuni (vähemalt paistab liikuvat, küll mitte oodatud tempos aga mitte ka täiesti lörinal) ja naudime võistlust. mis aga urmo vanust puudutab - kui vanalt henningul õnnestus selle karuselli otsa peale saada? selliesest mistahes toodete marketingi mõttes null riigist tehnikaspordis kuhugi jõudmiseks ei piisa kahjuks paarist aastast. nii et müts maha kuhu ta jõudnud on ja meie ootused nii kõrgeks on ajanud.
jep, kui nüüd korralikult seadesse ja korda saab läheb ehk lammutamiseks, lootus sureb viimasena 

F1 ja WRC ennustus/meeskonna haldus www.sportmanager.ee
te peaks vist uue teema tegema, kus saate vaielda 

F1 ja WRC ennustus/meeskonna haldus www.sportmanager.ee
-
Minu teada ei osale sellistes sarjades nagu JWRC, WRC ja F1 ühtki teist nii väikest riiki, nagu seda on Eesti. Eesti osaleb tänavu neis kõigis kolmes sarjas. Olgem uhked selle üle ja tänulikud meestele, kes meile sellist uhkust võimaldavad.
Me oleme liiga ära hellitatud oma suurte võitudega ja aiva süveneb suhtumine, et kui esimeseks ei saa, siis miks sinna üldse mindi.
Isiklikult olen suht kindel, et juba järgmisel hooajal saame Aavat poodiumi puhul õnnitleda.
Me oleme liiga ära hellitatud oma suurte võitudega ja aiva süveneb suhtumine, et kui esimeseks ei saa, siis miks sinna üldse mindi.
Isiklikult olen suht kindel, et juba järgmisel hooajal saame Aavat poodiumi puhul õnnitleda.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Hooaja Rallivõlur
Ma ei saa aru, mis see väikese riigi jutt siia jälle puutub. Kui on sponsoreid ja raha, siis WRC's sõidad. Ongi kogu moos, ole või Maldiividelt.
Olgugi, et mulle Urmo isiklikult väga sümpaatne võitleja on, siis sponsorina hakkaksin küll mõtlema, et kas ikka... Ja mainitud F1's ei saaks endale niipalju eksimusi lubada. Tippu jõuavad ainult Kubica sugused mehed, tuli, nägi ja võitis mitte ei vajanud ei tea kui kaua aega kogemuste jaoks.
Sellegipoolest loodan ja usun, et õnn jõuab ka ükskord Urmo õuele. Iseenesest sellel rallil pole ju midagi hullu juhtunud, aga eelmine oli andestamatu katastroof.
Olgugi, et mulle Urmo isiklikult väga sümpaatne võitleja on, siis sponsorina hakkaksin küll mõtlema, et kas ikka... Ja mainitud F1's ei saaks endale niipalju eksimusi lubada. Tippu jõuavad ainult Kubica sugused mehed, tuli, nägi ja võitis mitte ei vajanud ei tea kui kaua aega kogemuste jaoks.
Sellegipoolest loodan ja usun, et õnn jõuab ka ükskord Urmo õuele. Iseenesest sellel rallil pole ju midagi hullu juhtunud, aga eelmine oli andestamatu katastroof.
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
-
Olen kah pigem seda meelt, et see jutt ei vii kuhugile kui kogu aeg rõhutatakse kogemuste hankimist. Kogemusi hangitakse ikka kihutades. Lihtsalt läbides saavutad ainult loivamise kogemusi.
Pole ise küll mingi tippsportlane ja ka mitte rallimees, aga omast tarkusest võin öelda, et kui stardipauk käib, siis hellitamist pole ja igaüks sõidab nii kuis jõuab ehk OMAL tasemel.
Ja see kus ta lõpetab, ongi tema tase.
Mis sportlane sa oled kui sa sisendad endale, et ma jumala eest nii kiiresti ei sõidaks.
Pole ise küll mingi tippsportlane ja ka mitte rallimees, aga omast tarkusest võin öelda, et kui stardipauk käib, siis hellitamist pole ja igaüks sõidab nii kuis jõuab ehk OMAL tasemel.
Ja see kus ta lõpetab, ongi tema tase.
Mis sportlane sa oled kui sa sisendad endale, et ma jumala eest nii kiiresti ei sõidaks.
rattaga on kah hea sõita
Kurtis, et rajal on palju lahtist kruusa ja peab olema väga ettevaatlik, et mitte eksida.
7. aeg neljandalt kiiruskatselt
EDIT: Mikkelsen oli siiski kiirem Aavast ja koht siis 8.
7. aeg neljandalt kiiruskatselt
EDIT: Mikkelsen oli siiski kiirem Aavast ja koht siis 8.
Viimati muutis ivar80, 10 Okt 2008, 15:14, muudetud 1 kord kokku.