Aga sama selline ebastabiilsus ei anna h'id võimalusi järgmist hooaega silmas pidades. Aga loodame, et korsikal teeb selle tasa mis siin tegematta jäi.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:Aga sama selline ebastabiilsus ei anna häid võimalusi järgmist hooaega silmas pidades. Aga loodame, et korsikal teeb selle tasa mis siin tegematta jäi.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kle toriseja, segast paned. 3 punkti oleks praegu hädavajalik olnud. palju sulle seda kogemuse hankimist ikka võimaldatakse. Ei tea küll täpseid asjaolusid veel, aga see on praegu palju valusam laks kui Saksas.
Tõsi, vahet pole, MM tiitli eest meie omad veel ei võitle, vähemalt olid arbuusidest kiiremad, Subarul on, mille üle mõelda Urmo enda sõnutsi meeldib talle Korsika ka rohkem.
>
0
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
Mis seal vahet on kas oled hooaja kokkuvõttes 11-s või 8-s. Meeles peetakse paremini ikka esimest 3-e. Oluline on minu arust see, et Urmo suudab sõita samas tempos ässadega, mis on super!
mina ei tea mis loogika jargi tiimijuhtide pead tootavad (peale selle et pisiwilson s6idab kohal mis tavaloogika jargi kuuluks paaalju kiiremale) aga ma arvan et urmo s6it - stabiilselt ja vajadusel v6idelda - avaldas muljet ja parem nii kui tasa ja targu. kui oleks petterit loonud oleks see olnud vaart skalp. no ja kui ei loonud siis saab oelda et vahemalt proovis. aga kui v6imalus oli aga ei proovinud ei ole vist eriti veenev. ja ta naitas stabiilsust terve nadalavahetuse. nii et arme siis meie ka norutame. vaga tublid olid poisid tegelikult!