Oeh, väga vigane sõit oli. Trenni praktiliselt ei jõudnudki teha SS2-s ja SS4-s sai kõvad kägarad pandud, ei teagi kas üldse esikümnesse mahub, aja kadu oli meeletu....
Congratulations Seb and Ludooo
Oma kolmas koht on täitsa IME!!!
Väike statistika: KATSE KOHT SS1 -- 7 SS2 -- 10 SS3 -- 6 SS4 -- 6 SS5 -- 6 SS6 -- 6 TOTAL:3 MÜSTIKA!!!
Tegelikuses oleks pidanud sellise sõiduga olema 7-8 koht
Minu jaoks kõige veidram hooaeg, olen enamus poodiumid tänu teiste eksimustele saanud, oma sõiduga poodiumil poleks.
Õnnitlused poodiumile!
Nüüd siis tuleb sihuke ralli,mida ma absoluutselt ei seedi...irw ma vaatan,et kõige paremini läheb nendel,kes üldse trenni ei tee,et võtan siis šnitti ja ei sõida enne starti meetritki...
alk kirjutas:Õnnitlused poodiumile!
Nüüd siis tuleb sihuke ralli,mida ma absoluutselt ei seedi...irw ma vaatan,et kõige paremini läheb nendel,kes üldse trenni ei tee,et võtan siis šnitti ja ei sõida enne starti meetritki...
alk kirjutas:Õnnitlused poodiumile!
Ei,päris nii ikka vist ei ole.Mul oli enne Itaaliat 0 treening .Poodiumist oli ikka asi väga kaugel.
Mis Krusasse puutub,siis tal on ikka nende aastatega suur rasvakiht seljas
Tervitus kallid kaasvõitlejad. Tahtsin veel kõigile edu soovida kõigis tegemistes. Ise lahkun homme teadmata ajaks Eestimaalt ja ei tea millal taas netti saan. Olge tublid ja hoidke Eesti lippu kõrgel
Esmalt hilinenud õnnitlused poodiumile.
Rõõm näha, et ka EE meeskonda lisandub uusi tugevaid sõitjaid.
Eile sain küll Paldiski mnt. raviasutusest välja, kuid toibunud Itaalias juhtunust veel ei ole.
Palati kaaslased sõimasid mind idioodiks ja keegi ei laskunud nii madalale, et minuga suhelda.
irw...no mis sa ikka hulluga räägid...
Tegelikult mõtlesin juba ammu,et kaua Adi ikka pealt vaatab kui Erry tuiskab mööda radasid ringi...et küllap ta ka varsti roolis.Igatahes teretulemast meeskonda!!!
Täitsa masendav...üks pauk teise otsa...ei saa ikka 0 trenniga ka hakkama.
Loodan,et Adi ja Strike toovad tiimile punkte,mina kahjuks sellega hakkama ei saanud.
PS.Sorry Erry,loodan,et väga su sõitu ära ei rikkunud!!!