karmilt külma närvi peab ikka inimestel olema äkki on mingi osa vedamisel
endal jäi juhuslikult silma kodumaine kinnitus, et muinasjutte pole olemas = lollus suudab kahetsusväärselt siiski tarkusest üle olla: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Eestis arvel, toodud riigist: Saksamaa , odomeetri näit vastavalt ostja soovile. Lisainfo telefoni teel, helistada ainult tõsistel huvilistel! Lisaks pakkuda veel 2 Celicat erinevate hindadega. Samuti olemas sisuliselt kõik varuosad kõigile Celicatele, küsi lisa. Ostan avariilisi/rikkega Celicaid.
Sõiduki asukoht: Eesti Vahetuse võimalus: sularaha vastu
Ma olen sellest pangaröövist näinud vähe pikemat klippi. Ning sealt jäi küll mulje, et kogu see asi oli lavastatud. Kuna röövi käigus oli näha, et politsei auto seisis kohe ületee ja teine tsipa eemal. Ja kui röövlid oma autosse jooksid siis mõlemad politsei autod juba liikusid sündmus kohale. See ei ole ju võimalik, et tervest sellest pundist politseinikest ükski ei märka seda, et röövlid autosse jooksevad. Minu jaoks nats kahtlane seik. Aga muidu hea video.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Eestis arvel, toodud riigist: Saksamaa , odomeetri näit vastavalt ostja soovile. Lisainfo telefoni teel, helistada ainult tõsistel huvilistel! Lisaks pakkuda veel 2 Celicat erinevate hindadega. Samuti olemas sisuliselt kõik varuosad kõigile Celicatele, küsi lisa. Ostan avariilisi/rikkega Celicaid.
Sõiduki asukoht: Eesti Vahetuse võimalus: sularaha vastu