WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Niisiis Pirital käidud ja kolm küünalt süüdatud (Park, Colin ja Burns)
Kui nüüd õieti arvan siis nägin ka siinst rahvast, kuid tagasihoidlik suhtleja nagu ma olen ja ühtki tuttavat nägu kah kohal polnud siis hoidsin vähe eemale
Klõpsisin ka mõne pildi -> http://fotoalbum.ee/photos/RFCO/37017949
Mul on õhtuse sõidu ajad kah olemas, ainult esimesest sõidust on Strike aeg puudu, kuna ta jõudis enne lahkuda toast kui olin jõudnud pildid teha. Kui keegi on huvitatud siis võin need ajad üles panna.
Kui nüüd õieti arvan siis nägin ka siinst rahvast, kuid tagasihoidlik suhtleja nagu ma olen ja ühtki tuttavat nägu kah kohal polnud siis hoidsin vähe eemale

Mul on õhtuse sõidu ajad kah olemas, ainult esimesest sõidust on Strike aeg puudu, kuna ta jõudis enne lahkuda toast kui olin jõudnud pildid teha. Kui keegi on huvitatud siis võin need ajad üles panna.
Seda ma just küsisin teiste käest, et kas see võis olla SuurkalaSuurkala kirjutas:Niisiis Pirital käidud ja kolm küünalt süüdatud (Park, Colin ja Burns)

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Sai siis eile mälestusmärgi juures käidud ja ka Mister Pantsi eest küünlad Park'i ja Colini mälestuseks süüdatud.
Mõningad pildid Michael Park
Mõningad pildid Michael Park

-
- III järgu kommentaator
-
New Zealand.
Olles väga tihedas vahek. ... st koostöös oma uue nais psühholoogiga, jõudsime järeldusele, et proovime uut taktikat. Ok. nõustamine võttis kogu aja ja treeninguid praktiliselt pole tehtud.
Seevastu tunnen, et enesetunne on hea ja füüsiliselt olen samuti vormis.

Olles väga tihedas vahek. ... st koostöös oma uue nais psühholoogiga, jõudsime järeldusele, et proovime uut taktikat. Ok. nõustamine võttis kogu aja ja treeninguid praktiliselt pole tehtud.

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
Äkki avaldad mmeile ka oma taktikaMilor kirjutas:New Zealand.![]()

Mul ka uus psühholoog.Ajad paranesid katse kohta peaegu 10 sekki.USKUMATU!!!!!!
-
- III järgu kommentaator
NO NII MEHED!!! Rihodel on nüüd rool, saab jälle täie poweriga kütma hakata
:D
Sõit läks väga hästi, ühtegi suuremat viga õnneks ei teinud. Nipet näpet pisivead ning suur lootus on siis poodiumile koht ära saada. Mõnus oli ka oma tiimikaaslase head sõitu jälgida! Ilus sõit Milor

Sõit läks väga hästi, ühtegi suuremat viga õnneks ei teinud. Nipet näpet pisivead ning suur lootus on siis poodiumile koht ära saada. Mõnus oli ka oma tiimikaaslase head sõitu jälgida! Ilus sõit Milor

Lucky Strike Honda Racing F1 Team
-
- Kontakt:
Näha oli juba enne sõitu et rool käes. Ajad olid sellised
et mul läks igasugune sõidu isu ära. Ilmselt seepärast ka mu esimesd 3 katset kõik aiataha läksidki. Muidu olid lootused ikka esi kümnesse saada aga jah ...
SS4 ja SS5-ga võib täitsa rahule jääda. SS6-s üks eksimus ja hakkimine.
Vabandused meeskonna ees oma suutmatuse pärast ja miskipärast ei saa ma selle renooga ka sina peale
Aga sulle Riho võib vist juba jah õnne ette ära soovida

SS4 ja SS5-ga võib täitsa rahule jääda. SS6-s üks eksimus ja hakkimine.
Vabandused meeskonna ees oma suutmatuse pärast ja miskipärast ei saa ma selle renooga ka sina peale

Aga sulle Riho võib vist juba jah õnne ette ära soovida

-
- III järgu kommentaator
-
- II järgu kommentaator
Kuramus....Fiatile ja Fordile New Zealandis vastast pole.
Et konkurentsis püsida, pidin Pesukotist viimase välja pigistama.
Jäin sõiduga väga rahule, ühtegi otsest pauku ei olnud, kui välja arvata SS6, kus olin nõksa aeglane.
Krt...Mis PEUGEOT´i tiimil viga on??? ÜKS sõitja ainult??? Rahad otsas, et ei suuda sõitjatele palka maksta???
Äkki oleks aeg uusi sõitjaid vaadata???
PS. Rihod, tore on teid jälle kihutamas näha.

Et konkurentsis püsida, pidin Pesukotist viimase välja pigistama.

Jäin sõiduga väga rahule, ühtegi otsest pauku ei olnud, kui välja arvata SS6, kus olin nõksa aeglane.

Krt...Mis PEUGEOT´i tiimil viga on??? ÜKS sõitja ainult??? Rahad otsas, et ei suuda sõitjatele palka maksta???

Äkki oleks aeg uusi sõitjaid vaadata???
PS. Rihod, tore on teid jälle kihutamas näha.

mina vaevlesin kasitlematute neti probleemide kaes enne ss1 tegin kaks restarti ja kui lopuks soitma sain siis olin juba narv pysti ja katus tuli,ss2 starti ka kohe ei lastud kiire restart ja sii sama asi kohe alguses suur viga yhes kurvis ja pohjagaasiga otse puusse yle jaanud katsed jai ise rahule