kiilakass kirjutas:
Edit 2: See hakkab juba närvi ajama krt nüüd õhtul tahan sisse minna aga olen natukese aega online ja siis kas jookseb kokku või lööb errori ette
Mul ka jebib ja üldse mitte vähe.Pidevalt jookseb kokku ja loobib samamoodi errorit ette.
Kui võistluse ajal ikka pange paneb,siis ajab ikka sita keema küll.
Ei teagi milles viga???
Me Krusaga mõtlesime,et äkki peax plaati ja silma puhastma.Ma õhtul igatahes proovin
Ma netini pole veel jõudnud, täna teen ruuterile resa ära ex siis paistab kas saan osaleda või mitte, aga mäng ise jookseb SS1-es kohe alguses kokku iga 4-5 start ja pilt hangub. Igatahes tehnika on Suzukil kehva
Kui mul kunagi alguses olid suured jamad, siis ostsin endale teise plaadi (Evolved PLATIUM), aga tuli välja, et jama oli pleikaris endas.
Kui pleikari korda sain, siis mõtlesin, et hea uue plaadiga mängima hakkata, aga võta näpust.
See uuem versioon Evolved PLATIUM viskas koguaeg välja.
Panin vana sisse ja probleeme peaaegu polegi, kui välja arvata need mängu oma teatud kohad ja nett
Äkki see PLATIUM versioon on mingi jama?
Sain ka täna uue puldi lõpuks kätte, saab näha kas see toimib ka ja kas saan mõne sekundi oma aegadest maha. Esiotsa aegade kohta võib vaid öelda ULME!
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
treik kirjutas:Ma netini pole veel jõudnud, täna teen ruuterile resa ära ex siis paistab kas saan osaleda või mitte, aga mäng ise jookseb SS1-es kohe alguses kokku iga 4-5 start ja pilt hangub. Igatahes tehnika on Suzukil kehva
Olen tundnud seda tardumis momenti VÕISTLUSTE ajal!!!
Täitsa nõus,masendus tuleb selle Zusukiga peale...
Äkki oleks võimalik Suzuki junior tiim kuidagi Ford juunioriks üle kantida??? Või on mingi võimalus osta omale koht Fordis???
>
0
Viimati muutis alk, 27 Aug 2008, 13:38, muudetud 1 kord kokku.
Elioni kohta ma tõesti ei oska midagi öelda.
Starman, igatahes olevat see suvi jube P...k olnud.
Ja nyyd ma panin, selle P...a endale ka, kuna muud ei olnud pakkuda.
Igatahes edu probleemide lahendamisel.
No kuramus viimased hooajad olid super ilma mingite probleemideta ja kuidas järsku saavad need probleemid tulla :S ma polnud ju midagi seal muutnud !!!
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Aga äkki hakkab sul ka see netijuhtmepesa peese minema.
Nagu mul alguses , et oli nett ja siis ei olnud ja lõpuks kadus täitsa ära.
Ja siis läks 4 nädalat AEGA, KUI JAAPANIST uue asemele sain. (Õnneks oli garantii veel)
Aga mai saa aru nagu configurationi connecting näitab et kõik tiptop värk noh .
Aga jah kas sellel võib vahe olla ,et kas ma trükin sinna sisse wirelessi ip aadressid ja DNS-id.
Või trükin need juhtmega interneti omad ???
Sest need on erinevad.
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.