WRC 2008 - meeskondade koosseisud
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Nüüd on siis lisaks Märtinile ja Ponsile kolmandaks piloodiks pakutud ka Brice Tirabassit kahele asfaldirallile Katalooniasse ja Korsikaleuhtikas kirjutas:Ahh-ahhh; arvake ära, milline ajkirjandusväljaanne hakkab kohe kibekiirelt "pahhvima" et Markko . . .mmargus kirjutas:Ega see nüüd muud ole kui jälle natuke õli tulle, aga no olgu peale:
Autosport magazine state that Subaru will run three works Subaru Impreza S14 WRC’s in Corsica and Catalunya. Autosport state their sources within the team have confirmed the three car team.
It is believed that Markko Martin has been offered the seat, but nothing has been officially confirmed. SWRT managing director Richard Taylor admitted he would like to see Martin in the seat, but added that Markko was one of a number of drivers in talks with him.
Pikemalt: http://rallybuzz.stagetimes.com/subaru- ... phalt-wrc/
Märtin siis ikka keeldus taaskord.Tux kirjutas:Tirabassi siis Hispaanias ja Korsikal Subaruga:
WRC.COM
"There had been speculation about SWRT test driver Markkko Martin making a competitive return to the sport, but the Estonian has apparently declined the drive, allowing Frenchman Tirabassi to make his debut in an official Impreza."
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
Van Merksteijn Motorsport avalikustas oma 2009.a. programmi:
30 January - 1 February Rally Ireland, Sligo Ireland
13/15 February Rally Norway, Hamar Norway
3/5 April * Rally de Portugal, Faro Portugal
22/24 May Rallye d'Italia-Sardegna, Olbia Sardinia
26/28 June Rally Poland, Mikolajki Poland.
31 July - 2 August Rally Finland, Jyväskylä Finland
2/4 October Rally de España, Salou Spain
23/25 October Wales Rally GB, Swansea Wales.
Sõitjateks Peter van Merksteijn jnr ning sama tiimiga seostatakse ka Duvali.
http://rallybuzz.stagetimes.com/van-mer ... y-ireland/
30 January - 1 February Rally Ireland, Sligo Ireland
13/15 February Rally Norway, Hamar Norway
3/5 April * Rally de Portugal, Faro Portugal
22/24 May Rallye d'Italia-Sardegna, Olbia Sardinia
26/28 June Rally Poland, Mikolajki Poland.
31 July - 2 August Rally Finland, Jyväskylä Finland
2/4 October Rally de España, Salou Spain
23/25 October Wales Rally GB, Swansea Wales.
Sõitjateks Peter van Merksteijn jnr ning sama tiimiga seostatakse ka Duvali.
http://rallybuzz.stagetimes.com/van-mer ... y-ireland/
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
Saksamaa MM-rallil teelt väljasõidu tulemusena jalaluu murdnud itaallane Gigi Galli loodab võistlussporti naasta järgmisel aastal.
Õnnetuse järel loobumismõtteid mõlgutanud Galli on juba eeloleval nädalavahetusel toimuva Hispaania MM-rallil koos oma Stobart Fordi meeskonnaga, tehes kaasa võistluseelsel rajaga tutvumisel.
“Mul oli raskusi, sest ma ei saa veel hetkel karkudeta käia ja seetõttu tuli sõida automaatkäigukastiga masinal,” tõdes Galli. “Samas andis see suure emotsionaalse laengu tulevikku silmas pidades, sest nii säilitan seose oma maailmaga – WRC on justkui mulle teiseks pereks.”
Galli sõnul usub ta olevat võistlusvalmis juba tänavuse hooaja lõpus toimuval Walesi rallil, kuid realistiks jäädes on come-backina sihtimas siiski 2009. aastat.
ERR SPORT
Õnnetuse järel loobumismõtteid mõlgutanud Galli on juba eeloleval nädalavahetusel toimuva Hispaania MM-rallil koos oma Stobart Fordi meeskonnaga, tehes kaasa võistluseelsel rajaga tutvumisel.
“Mul oli raskusi, sest ma ei saa veel hetkel karkudeta käia ja seetõttu tuli sõida automaatkäigukastiga masinal,” tõdes Galli. “Samas andis see suure emotsionaalse laengu tulevikku silmas pidades, sest nii säilitan seose oma maailmaga – WRC on justkui mulle teiseks pereks.”
Galli sõnul usub ta olevat võistlusvalmis juba tänavuse hooaja lõpus toimuval Walesi rallil, kuid realistiks jäädes on come-backina sihtimas siiski 2009. aastat.
ERR SPORT
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
ma arvan, et Kajakas1 mõtles otsese konkurentsis Walesi rallil lähen Raitenbachil raskeks Ogieri vastuaix kirjutas:No ma usun et eks neid autosid tehakse rohkem kui nõudlust on.kajakas1 kirjutas:Rautenbachil läheb raskeks Ogieri vastu
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Hooaja Rallivõlur
- Reactions: 0
Jah, just seda ma mõtlesinKolin kirjutas:ma arvan, et Kajakas1 mõtles otsese konkurentsis Walesi rallil lähen Raitenbachil raskeks Ogieri vastuaix kirjutas:No ma usun et eks neid autosid tehakse rohkem kui nõudlust on.kajakas1 kirjutas:Rautenbachil läheb raskeks Ogieri vastu

Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?