Burns kirjutas:Radade tundmisega ei tohiks küll kellegi probleeme olla Need võib ju kinni silmi läbi sõita Aga igaljuhul edu teile, kes sõidavad. Ise ma tõesti selle mänguga enam ei viitsi aga "never say never"
irw et teid mõlemaid tuleb siis lugeda möödaniku suurkujudeks,kes tunnevad,et on saavutanud oma lae ja annavad kiirematele teed,et neile mitte jalgu jääda ja oma kunagist võidusära tuhmutada.
Ok,nali.
Burns kirjutas:Radade tundmisega ei tohiks küll kellegi probleeme olla Need võib ju kinni silmi läbi sõita Aga igaljuhul edu teile, kes sõidavad. Ise ma tõesti selle mänguga enam ei viitsi aga "never say never"
Aga rega ennast hooajale varusõitjana. Kui tuleb tahtmine JWRC pininat kuulda, siis saad osa võtta, ning kui tahtmist pole ei saa Teami pealik sulle ka näpuga näidata.
Juhul kui korraldajad võimaldavad sellist seisust.
Aga rega ennast hooajale varusõitjana. Kui tuleb tahtmine JWRC pininat kuulda, siis saad osa võtta, ning kui tahtmist pole ei saa Teami pealik sulle ka näpuga näidata.
Juhul kui korraldajad võimaldavad sellist seisust.
Asjalood on siis nüüd nii, et EU kaptenile on kinnas visatud. Vaatame mis sealt vastatakse. Plaan selline, et peale JWRC hooaega teeme maavõistluse junnudega ja peale WRC hooaega klaarime arved lõplikult, et emb kumb WRC-s peale jääb. Seal meil seis 1-1. Loodan, et EE sõitjad leiavad veel niipalju motivatsiooni
Krusa kirjutas:Burns, mu mäletamist mööda ei hakanud Sul Evo plaat isegi mängima
Ta hakkas mängima küll aga teema oli selles, et PS3 nõudis mingit mälukaarti, et salvestada. Kusjuures, kui meil see eelmine maavõistlus oli siis sain ma profiili teha aga nüüd mitte. Keegi teab mis teema sellega on?
Tänud Krusale, Qju-le, Heix-ile ja Rihole, et läbi tulite. Õhtust kujunes lahe ralliõhtu ja sellise seltskonnaga olen mina nõus iga kell lahingusse minema.
Rajal kohtume!
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P