Lõpuks sain Evoga netti.
Tundub, et elion on midagi portidega või krt teab millega vahepeal jantinud. Ruuterile tuleb teha reset (asub ruuteri taga väikese augu sees, ligi saab tikuga ja hoida nuppu all kuni kõik tuled korraga süttivad, lähevad punaseks vmt.). Kui reset tehtud, siis teete arvutiga uue konfi + PS3-le uus connection seadistus ja kõik peaks sujuma, mul vähemalt sujus. Kui kellegil jama, siis andke märku.
UUS HOOAEG 2008-2009!!!
Viimasel kokkutulekul sai pikalt ja laialt arutatud, isegi väljamaalaste abi kasutatud millest suurt abi ei olnud välja arvatud see, et üks soomlane istus mu matkatooli puruks.
Uus hooaeg tuleb EVOLVED-ga. Kõigepealt septembrist JWRC ja uuest aastast WRC hooaeg. Ühesõnaga teeme veel ühe täisringi. Registreerimise teade tuleb varsti.
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Veel parem see ,et ka JWRC jehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ma uskusin sellesse ja nüüd jehaaaaaa Tänud
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Minu ja Taadu soovitused:
Kolmapäeviti on jalkpalli MM-d ja tihti peetakse ka teisi võistlusi ning see kindlasti peletab eemale mõningaid kodu- ja välissõitjaid.
Seega pakuks välja teisipäeva.
Kolmapäeviti ja vahest ka neljapäeviti on sportlikud üritused.
N.vahetust ei tasuks segada ja nädala lõppu pole samuti mõttet asja jätta.
NB! Meie poolest võib vabalt jääda ka kolmapäev. Lihtsalt, kuna küsimus tõstatati ülses, siis pakkusime mingid varjandid.
Radade tundmisega ei tohiks küll kellegi probleeme olla Need võib ju kinni silmi läbi sõita Aga igaljuhul edu teile, kes sõidavad. Ise ma tõesti selle mänguga enam ei viitsi aga "never say never"
No Burns tänu sinule sain ma JWRC oma esimesed poodiumikohad aga jah kui sa enam ei osale siis äkki saan võimaluse ka võidumaitse suhu saada aga oleksid ikka teretulnud ju.
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.