Seni olen ennustustes pidevalt Loebi esimeseks pakkunud, kuna ta on igal pool selge favoriit ja saavutab ka võidu kui mingeid äpardusi ei juhtu.
AGA Soome ralli on kalendris on ainus erand siin reas ning ausalt öeldes on mul väga suur dilemma, kellele võitu pakkuda. Nüüd kus Grönut enam pole, on Loebil parem võimalus kui eales varem. Samas Hirvosel on tugev 2. koht eelmisest aastast all. Ja Jari-Matti on kah erinevatel rallidel head kiirust näidanud, koduradadel saab ta ilmselt veelgi paremas hoos olla. No kohe tõesti ei tea... Keegi pakkus Solbergi etteotsa. Ausalt öeldes mulle sellesse Subarusse eriti usku pole...
Mulle sümpatiseerib kah Loeb. Pärast teiste legendide lahkumist on ta jäänud ainsaks n-ö tipptaseme realiseerijaks ning on rallimaailma suureks eeskujuks nii professionaalse suhtumise kui sõiduga. See oleks WRC-le kõva löök, kui ta lahkuks - kaoks ära tippklassi n-ö mõõdupuu (et kui lähedal või kaugel keegi tipule on). Leian, et ta väärib tiitlit enam kui keegi teine, hoolimata sellest, et tal on võidetud neid juba küll. See on minu jaoks kerge müstika, kuidas Hirvonen MMi juhib, kuigi on pidevalt aeglasem olnud (ja pole ta tegelikult eksimustest kah puhas, mida on nt Sebile ette heidetud tänavu).
Ja mis puudutab kommentaare, siis ausalt öeldes need mind eriti ei paelu - huvi pakub ikka võistlus ise ja muu selle juurde käiv, mis tulemustele mõju avaldab.