Soome ralli 2008 osalejate nimekiri
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Sama siin, kuigi mulle algul Loeb väga ei sümpatiseerinud, siis mida aeg edasi, seda sümpaatsemaks mees on saanud. Seda mitte ainult võitude pärast, vaid see kuidas ta käitub, väga rahulik natuur ning sõitjana ikka suht üliinimlik siiamaani olnud. Mees, kes saavutanud nii palju rallivõite ja nii vähe rajalt välja sõitnud - kas see selles suhtes mingi uus rekord äkki pole?kristjanmust kirjutas:mina just pooldan ennemini Loebi. Latvala ja Hirvonen said minu silmis suure miinuspunkti nende trikitamistega.tuks kirjutas:Jah, kuid selleks võiks olla Latvala või Hirvonen. Loeb-i poolt mina absoluutselt ei ole.
Pealegi ajab jubedalt keema see soomalste igaaastane tuututamine, kuidas Soomes pole neid võimalik võita (isegi Markko võidu kohta ju arvatakse, et see oli "koba") ja kuidas nad ikka täie auruga lähevad peale. Kui keegi MTV3 lehte loeb, siis seal ju lubas Hirvo Loebile korralikult selja prügiseks teha. Senimaani pole aga neist peale Grönu keegi Loebi Jyväskylas edestada suutnud, nii et seekord ma tõsimeeli loodan ja ootan tema võitu. Latvala kõige suurem vastane talle, aga usutavasti eksib taaskord

-
- II järgu kommentaator
Täpselt!cali kirjutas:Sama siin, kuigi mulle algul Loeb väga ei sümpatiseerinud, siis mida aeg edasi, seda sümpaatsemaks mees on saanud. Seda mitte ainult võitude pärast, vaid see kuidas ta käitub, väga rahulik natuur ning sõitjana ikka suht üliinimlik siiamaani olnud. Mees, kes saavutanud nii palju rallivõite ja nii vähe rajalt välja sõitnud - kas see selles suhtes mingi uus rekord äkki pole?kristjanmust kirjutas:mina just pooldan ennemini Loebi. Latvala ja Hirvonen said minu silmis suure miinuspunkti nende trikitamistega.tuks kirjutas:Jah, kuid selleks võiks olla Latvala või Hirvonen. Loeb-i poolt mina absoluutselt ei ole.
Pealegi ajab jubedalt keema see soomalste igaaastane tuututamine, kuidas Soomes pole neid võimalik võita (isegi Markko võidu kohta ju arvatakse, et see oli "koba") ja kuidas nad ikka täie auruga lähevad peale. Kui keegi MTV3 lehte loeb, siis seal ju lubas Hirvo Loebile korralikult selja prügiseks teha. Senimaani pole aga neist peale Grönu keegi Loebi Jyväskylas edestada suutnud, nii et seekord ma tõsimeeli loodan ja ootan tema võitu. Latvala kõige suurem vastane talle, aga usutavasti eksib taaskord. Peaelgi tegemist Aava tiimikaaslasega, kes on näidanud, et pole kade mees ja jaganud ka meie parimale piloodile ohtralt näpunäiteid ja õpetussõnu. Tegemist minu arust kõige sümpaatsema piloodiga WRC-s.
Ka ise olen sellest soomlaste laiamisest kuulnud.
Mina ootaks Soomest kas:
1. Loeb
2. Solberg
3. Aava
või siis
1. Solberg
2. Loeb
3. Aava
Soomlased kodurajal poodiumilt välja!
Hirvonen edestas eelmisel aastal suht kindlalt Loebi, võites seejuures 4 katset(ühel võrdne aeg bossega) Loebi ühe vastu. Loeb tunnistas ka,et nende kahe mehe kiirus käis talle seekord üle jõu. Ise pakun,et kui Hirvonen ja Latvala suuremaid vigu ei tee, edestavad nad mõlemad Loebi.cali kirjutas:Pealegi ajab jubedalt keema see soomalste igaaastane tuututamine, kuidas Soomes pole neid võimalik võita (isegi Markko võidu kohta ju arvatakse, et see oli "koba") ja kuidas nad ikka täie auruga lähevad peale. Kui keegi MTV3 lehte loeb, siis seal ju lubas Hirvo Loebile korralikult selja prügiseks teha. Senimaani pole aga neist peale Grönu keegi Loebi Jyväskylas edestada suutnud, nii et seekord ma tõsimeeli loodan ja ootan tema võitu. Latvala kõige suurem vastane talle, aga usutavasti eksib taaskord.
2007 esikolmik:
1st 3 Gronholm, Marcus
Ford Focus RS WRC 07 FI A8 2h 57m 26,1s --:--
2nd 4 Hirvonen, Mikko
Ford Focus RS WRC 07 FI A8 +24,2s --:--
3rd 1 Loeb, Sebastien
Citroen C4 WRC FR A8 +1m 09,9s --:--
-
- II järgu kommentaator
Mina mäletan, et Hirvonen püsis alguses isegi suht bosse tempos ja Loeb ütles, et tema neile kahele puhta sõiduga seekord vastu ei saa. Mul oli terve aeg seal ralliraadio kõrvas ja mulle ei meenu küll,et Loebil oleks probleeme olnud. 2 meest olid lihtsalt kiiremad. Vb. mälu petabcali kirjutas:Kas mitte Loebil ei olnud mingeid väikseid jamasid autoga? Midagi taolist on mul meelde jäänud ja seetõttu ka ei pidanud seda Hirvoneni 2. kohta nüüd puhtalt sõiduga löömiseks. Võin muidugi eksida ka.

-
- II järgu kommentaator
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Nii ta oligi, ka mul oli raadio kõrvas. Raja ääres oli tunne, et Loeb sõitis rahulikult ja kaine peaga. Latvala pani esimese päeva alguse kohe ära, siis Loeb ootas, et millal nüüd Hirv eksib, seda viimast muidugi ta jäigi ootama.SLy kirjutas:Mina mäletan, et Hirvonen püsis alguses isegi suht bosse tempos ja Loeb ütles, et tema neile kahele puhta sõiduga seekord vastu ei saa. Mul oli terve aeg seal ralliraadio kõrvas ja mulle ei meenu küll,et Loebil oleks probleeme olnud. 2 meest olid lihtsalt kiiremad. Vb. mälu petabcali kirjutas:Kas mitte Loebil ei olnud mingeid väikseid jamasid autoga? Midagi taolist on mul meelde jäänud ja seetõttu ka ei pidanud seda Hirvoneni 2. kohta nüüd puhtalt sõiduga löömiseks. Võin muidugi eksida ka.
Oninpohjal jäi hirvol ikka väga vähe väljasõidust puudu. Kohapeal tundus, et nüüd on kõik ka, aga vedas.Krusa kirjutas:Nii ta oligi, ka mul oli raadio kõrvas. Raja ääres oli tunne, et Loeb sõitis rahulikult ja kaine peaga. Latvala pani esimese päeva alguse kohe ära, siis Loeb ootas, et millal nüüd Hirv eksib, seda viimast muidugi ta jäigi ootama.
http://www.youtube.com/watch?v=whBtnPasQp0
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- Hooaja Rallivõlur
See soomlaste laiamine on nüüd ka selline teema, et noh... mõelge nüüd peaga. Soomlased sõidavad omas kodus aasta kõige atraktiivsemal rallil ja asjatundliku kodupubliku ees, kus ka meedia asja väga kõvasti kajastab.
Eestlased pole selle laiamise koha pealt nüüd küll õiged mehed kommenteerima. Mõne aasta tagused rõvedad koomas jõmmide hordid soomest veel liigagi hästi meeles mul.
Eestlased pole selle laiamise koha pealt nüüd küll õiged mehed kommenteerima. Mõne aasta tagused rõvedad koomas jõmmide hordid soomest veel liigagi hästi meeles mul.
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?