III järgu kommentaator

Tõmbasin endale selle Gridi Demo ja peab ütlema, et sealne netplay on igaljuhul huvitavam kui f1. Muidugi ei pürgi ta veel reaalsuse poolest GT-ni aga ega juhitavusel eriti viga ole. ja hea asi on see, et auto puruneb... vastupidiselt GT.
Muidugi kui satud ruumi, kus mõni vend ei "saa aru" mis pidi sõidetakse viib tuju ära aga muidu täitsa norm.
Aga jah demo põhjal võib öelda, et selle mängu peab oma kogumikku lisama.
Muidugi kui satud ruumi, kus mõni vend ei "saa aru" mis pidi sõidetakse viib tuju ära aga muidu täitsa norm.
Aga jah demo põhjal võib öelda, et selle mängu peab oma kogumikku lisama.
I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Ma nägin ka eesti lippu aga nimi oli kahtlane. Muidu netplay mulle meeldib... isegi demos... okei paljudel mängudel seda pole... aga minule sobib rohkem kui vormel. Kuigi mulle ei meeldi see, et eksimused ei maksa eriti midagi. Ja lauged kurvid saab american cupis kässeriga võtta... kui õigesti teed
Ja sõnad peale... Isegi demos hoiame Eesti lippu kõrgel
Rääkimata täis mängust
Ja sõnad peale... Isegi demos hoiame Eesti lippu kõrgel
Rääkimata täis mängust

Olen demot s6itnud ja mida rohkem, seda enam meeldima hakkab. Lahe asi on drifting- algul ei saanud ikka uldse pihta ja punktid j2id sinna 200 tuhande kanti. Nuud aga 2 milli pole mingi probleem. V2ga h2sti saab saab seal kurvist kurvi kulg ees lasta. Parem on kui NFSs, minu meelest. Ostan selle m2ngu kindlasti.
Diagnoos- Rallisõltlane