Gaffer kirjutas:Üks Clio esitiib oli SS9'l katse pealt ära veetud kõrvalteele (katse keskmises osas). Esituli oli sellest paigast 500m edasi, Lepastes kiirel lõigul vasakpoolses tee servas (tuli katki ning pirn seest lännü).
peaks priidu omad olema, annan info edasi, äkki tal vaja. thx
>
0
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
see kivi kus meil rehv katki läks oli katse esimese veerandi peal. Sealt edasi tuli tühja rehviga lõpuni tulla. Nagu ma aru sain lõhkusid enam-vähem kõik samas kohas rehvi.
Ma olin stardi ja esimese mahapöörde poole peal.Selle kivi juures kus Murakas eelmine aasta lõhkus ja paljud teised. See aasta pani 3 tk tõsiselt sealt üle. Viilo lasi parempoolse esivelje kodaratest puhtaks ja tagaratta kõveraks alla.Teised said edasi ning vahetasid rehvi ainult.
Gaffer kirjutas:Üks Clio esitiib oli SS9'l katse pealt ära veetud kõrvalteele (katse keskmises osas). Esituli oli sellest paigast 500m edasi, Lepastes kiirel lõigul vasakpoolses tee servas (tuli katki ning pirn seest lännü).
Kas need osad tänase seisuga veel alles?
>
0
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]