Kui mu mälu ei peta, siis sõidab Mölder seda sarja juba kolmandat aastat. Sel aastal on tal kasutada ka tipptehnika (eelmisel aasta kaksikvõidu toonud masin) Ja siiski on kaks meest temast ilmselt kiiremad. Plusspoolele tuleb siiski kanda tema stabiilsus - vigu eriti ei tule. Võib-olla annab see aasta lõpuks tulemuse.
AS kirjutas:Mulle lihtsalt käib Sandell natuke närvidele peale seda treilerite ralli võitu!
Kogu aeg on ta meie meestel jalus!
Aga seda enam peaks Möldril huvitavam olema!
Mis sa muretsed, sel rallil tal treilereid abiks ei ole...
kriux kirjutas:Kui mu mälu ei peta, siis sõidab Mölder seda sarja juba kolmandat aastat. Sel aastal on tal kasutada ka tipptehnika (eelmisel aasta kaksikvõidu toonud masin) Ja siiski on kaks meest temast ilmselt kiiremad. Plusspoolele tuleb siiski kanda tema stabiilsus - vigu eriti ei tule. Võib-olla annab see aasta lõpuks tulemuse.
Jah, peamine ei ole ju kiirus vaid kogutud punktid!
AS kirjutas:Mulle lihtsalt käib Sandell natuke närvidele peale seda treilerite ralli võitu!
tema pole süüdi et sellised vigased reegli, Sardell on pikalt olnud kah seal JRC et peaks häid tulemusi nagu varukast tulema, see super ralli süsteem võik kehtida ainult 1 ja 2 päeval kui 3 päeval võssa sõidad ei saaksgi tulemsut kirja
kriux kirjutas:Kui mu mälu ei peta, siis sõidab Mölder seda sarja juba kolmandat aastat. Sel aastal on tal kasutada ka tipptehnika (eelmisel aasta kaksikvõidu toonud masin) Ja siiski on kaks meest temast ilmselt kiiremad. Plusspoolele tuleb siiski kanda tema stabiilsus - vigu eriti ei tule. Võib-olla annab see aasta lõpuks tulemuse.
Lõpuks jälle Hirvonen Loebist kiirem Ogier võitis juunioridest suurelt ka eelmise katse: Siiski on ta üle 5 minuti taga ja seda palja sõiduga kuidagi tasa ei tee.
No vaatame, mida meie mehed siis ka kaks järgmist päeva korda saata suudavad! Jaan küll viskas veksli välja, et võidab! Kas see ka nii saab olema, ei tea veel! Kuigi lootust on, et Sardell võssa paneb aga sõidu poolest on ta Jaanist antud hetkel ikkagi üle!