F1 games & online
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Nii palju siis minu võitlusest Rihoga. Start oli fantastiline- esimeses kurvis...ei tea mida ma seal tegin aga suutsin kurvi nii lõigata, et sain trahvisekundid. Ja viimane ma olingi. Oli päris tükk tegemist, et ette otsa jõuda. Rada on sellepoolest hea, et kui suudad normaalselt viimasest kurvist väljuda ja eessõitjale tuulede jõuad siis on ka võimalus mööda sõita (Siilikast ja Treigist ma nii mööda sain). Hea oli Treik´ga sõita, kes ei lasknud mul kordagi lõdvaks lasta. Hea sõit oli sellepoolest. Aga õnnitlused Rihole ja ka teistele.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
Toyota meeskond esitab protesti.
Peale stardikurvi sain Annule kõrvale ja hoidsin välistrajektoori (mitte ideaaltrajektori), ikkagi suutis Annu mulle pihta saada ja see järel saabus Krusa ning eemaldas minu sõidukilt ratta.
Järjekordselt ei lasknud Krusa mind endast mööda nagu reeglid ette näevad, vaid kihutas kaugele-kaugele.
Video on juba poolel teel toru poole.
Peale stardikurvi sain Annule kõrvale ja hoidsin välistrajektoori (mitte ideaaltrajektori), ikkagi suutis Annu mulle pihta saada ja see järel saabus Krusa ning eemaldas minu sõidukilt ratta.
Järjekordselt ei lasknud Krusa mind endast mööda nagu reeglid ette näevad, vaid kihutas kaugele-kaugele.
Video on juba poolel teel toru poole.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Milor, mu video laeb juba üles. Vabandan kui tüli tegin, aga ise ei näinud sel hetkel endal süüd. Ei kuulnud miskit matsu ega tundnud müksu. Eks kohtunikel on taas käed-jalad tööd täis. Olukord minu silmist: nägin Annu vs Milor ees pukslemas, Milor vajus paremale kõrvale, kuna trajektoor oli vasakul pool mis oli puhas, siis otsustasin õnne proovida nagu Milor eelmine GP. Kui videost nähtav olukord nõuab minu karistamist, siis olgu nii.
Kohtume Prantsusmaal
Kohtume Prantsusmaal

Milori esimesed kaks kurvi USA-s: http://toru.ee/view/d3e23c042d0f
Eelmisel etapil ei läinud Milor mitte õnne otsima,vaid kuna Krusa oli eelnevalt Milori pilbasteks sõitnud,siis nähes Krusat teeveeres mökutamas sai arvatud,et Krusa laseb Milori endast mööda...nagu reeglites kirjas.See,et uks kinni löödi oli täielik ootamatus.
Eelmisel etapil ei läinud Milor mitte õnne otsima,vaid kuna Krusa oli eelnevalt Milori pilbasteks sõitnud,siis nähes Krusat teeveeres mökutamas sai arvatud,et Krusa laseb Milori endast mööda...nagu reeglites kirjas.See,et uks kinni löödi oli täielik ootamatus.
-
- III järgu kommentaator
Mul sama asi. Sain sulle sirgel kõrvale ja läksin, sama teed mis Arne, välis trajektooris esimesse kurvi ja ausalt proovisin teises kurvis nii sisetrajektoori hoida kui see võimalik oli. Ei ütleks nüüd, et ma välis trajektoori seal kaldusin. Korra vilksatasid minu ekraanil ja ma tõmbasin ennast veel vasakule poole. Mingit müksu ma pole küll kuulnud ega tundnud.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Alk, kas pildis on erinevusi? Pange kaks stopkaadrit kõrvuti ja võrrelge.alk kirjutas:Milori esimesed kaks kurvi USA-s: http://toru.ee/view/d3e23c042d0f
Mökutama/õnne otsima, ma proovisin ilusamini öelda, aga kui mökutama, siis mökutama. Ma nägin, et Milor mökutab tee servas... Kordan veel, et kui ma oleks oma pildi järgi aru saanud, et olen süüdi, siis oleks Milori järgi oodanud.
Teist GP-d järjest must lammas - Krusa
-
Tundub, et mina pean Prantsusmaal viimaselt kohalt startima.
Vaatasin videot veel ja veel ning mõistsin, et kuni stardini tegin kõik õigesti ja nii kui start antud ...
jätkasin häbinägu ees.
Vabandan Teie kõigi ees, et jälle suutsin teile jalgu jääda.
Soovituseks Teile, võiksite lisada ka punkti 9.2 Ilma videomaterjalita vabandusi ei rahuldata. Kuni video materjali laekumiseni võivad protesti arutada erapooletud kohtunikud ja seda protesti esitaja videomaterjali järgi.
(tunnistan ausalt, et kui mina oleksin see erapooletu ja vaataksin seda pilti, siis ei oleks te kumbki asjas puhas poiss olnud)
Võtan Evolvedi ette ja parem naudin sajaga külglibisemist kui sellist puuke ja täisid täis F1-te. F1-es jään osalema pühapäevasõitjana, kuid oma õhtuid ma ei raatsi enam sellise asjapeale raisata.
Protest oli põhjendamatu ja seega ka tagasi võetud.
Andke andeks.
Vaatasin videot veel ja veel ning mõistsin, et kuni stardini tegin kõik õigesti ja nii kui start antud ...

Vabandan Teie kõigi ees, et jälle suutsin teile jalgu jääda.
Soovituseks Teile, võiksite lisada ka punkti 9.2 Ilma videomaterjalita vabandusi ei rahuldata. Kuni video materjali laekumiseni võivad protesti arutada erapooletud kohtunikud ja seda protesti esitaja videomaterjali järgi.
(tunnistan ausalt, et kui mina oleksin see erapooletu ja vaataksin seda pilti, siis ei oleks te kumbki asjas puhas poiss olnud)
Võtan Evolvedi ette ja parem naudin sajaga külglibisemist kui sellist puuke ja täisid täis F1-te. F1-es jään osalema pühapäevasõitjana, kuid oma õhtuid ma ei raatsi enam sellise asjapeale raisata.
Protest oli põhjendamatu ja seega ka tagasi võetud.
Andke andeks.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
Väljavõte reeglitest:
10. Kui oled põhjustanud avarii, kus on kannatajaid, siis on viisakas kohustus samal ringil enne boksiteed lasta kannatajad endast mööda. Jõhkrate ja korduvate teiste pilootide rammimiste-ja väljasõitmiste puhul kasutavad korraldajad p.21.
Sorry Krusa selle esimesehetke väljendi eest "mökutama".Samas riivas kõrva ka sinupoolne väljend "õnneotsima".Vaatasin Canada GP-d kõrvalt ja kui nägin sind aeglaselt trajektoorist kõrval kursseerimas,olin kindel,et sa lähtud reeglite punktist 10,ehk heastad oma stardi laastamistööd ja ootad Milorit järgi...
RF2 stardis enamasti 1-2 sõitjat vähem,kui RF1-s,aga miskipärast meil selliseid asju ei toimu niipalju...Soovitaks Miloril ajasõidust mitte osavõtta...ehk startida rivi lõpust.Siis saad vähemalt tervena esimeseringi läbida ja ei kaota 10 sekki katkiseautoga rajaperves seistes,millele mõnikord saad veel trahvisekundeid lisaks...
10. Kui oled põhjustanud avarii, kus on kannatajaid, siis on viisakas kohustus samal ringil enne boksiteed lasta kannatajad endast mööda. Jõhkrate ja korduvate teiste pilootide rammimiste-ja väljasõitmiste puhul kasutavad korraldajad p.21.
Sorry Krusa selle esimesehetke väljendi eest "mökutama".Samas riivas kõrva ka sinupoolne väljend "õnneotsima".Vaatasin Canada GP-d kõrvalt ja kui nägin sind aeglaselt trajektoorist kõrval kursseerimas,olin kindel,et sa lähtud reeglite punktist 10,ehk heastad oma stardi laastamistööd ja ootad Milorit järgi...
RF2 stardis enamasti 1-2 sõitjat vähem,kui RF1-s,aga miskipärast meil selliseid asju ei toimu niipalju...Soovitaks Miloril ajasõidust mitte osavõtta...ehk startida rivi lõpust.Siis saad vähemalt tervena esimeseringi läbida ja ei kaota 10 sekki katkiseautoga rajaperves seistes,millele mõnikord saad veel trahvisekundeid lisaks...
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
http://toru.ee/view/eade2b95b9a2Krusa kirjutas:Õhtul saad heli.Milor kirjutas:Krusa, vaatasin ka sinu videot ja ... tõesti ka mina ei kuulnud midagi, mitte midagi.Krusa kirjutas:Milor, mu video laeb juba üles. Vabandan kui tüli tegin, aga ise ei näinud sel hetkel endal süüd. Ei kuulnud miskit matsu ega tundnud müksu.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:

Enne järgmist GP-d toimub suur reform RFCO-s!
Kahe toa RF1 & RF2 süsteem lõppes USA GP-ga. Edasi liigume järgnevalt: Kõik stardivad ühes toas "RF" kell 22.00. Kõik reaalsed piloodid sõidavad meeskonnas üksi. Olemasolevad meeskondlikud punktid lähevad piloodiga uude meeskonda kaasa. Alles jäävad ka individuaalsed punktid.
Meeskond koosneb reaal-ja AI piloodist. AI piloot ei saa individuaalseid punkte, aga toob meeskondlike punkte. Rajale pääseb korraga 22 pilooti.
Palun alljärgnevalt kirjutada millisesse meeskonda soovite minna või jääda?
Rihod, Adi&Erry sõidavad edaspidi ühe nime all. Kas nad vahetavad GP-l kohti boxipeatuse ajal või sõidavad üle ühe GP on juba nende enda valida. RIHODEL, ADI&ERRY-l ON ANTUD LUBA SÕITA ÜHE NIME ALL.
Osad piloodid kes on end meeskondadesse üles andnud ei ole veel kordagi rajale saanud või, siis mõne korra. Piloodid peavad nüüd ise otsustama kas teevad mõne sõidu kaasa või lahkuvad kuna kohti on 11 ja kõik kahjuks F1 karuselli ei mahu!
Ise kandideeriks Toro Rossa ridadesse kui keegi selle vastu pole?
Parema võistluse nimel,
Heix&Krusa
Viimati muutis Krusa, 17 Apr 2008, 21:37, muudetud 1 kord kokku.