F1 games & online
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Krusaga nõus ja mõlemad võtsime selle otsuse vastu, et teha üllatus ilm.
Miks? sellepärast et oleks huvitavam. Vihmaga olen mina ainult paar korda proovinud ja seda päris alguses. Seega pole ju pinget kui ei saja ning samuti ei ole ka vihmaga olukord niivõrd põnev kui seda juba ette tead.
Üllatus vihmaga on selgelt näha kes on tegija ja kes kohaneb kiiresti ning pinge on ka suurem.
Tüssama me kindlasti ei hakka ja pole siiani kedagi tüssanud, sest kogu see teema siin on ju ülesehitatud aususe peale. Samuti oli ka online ja offline ralli kus viimasel oli suur osa just nimelt südametunnistusel ning aususel.
Trenni teen mina endistmoodi vaheldumisi vihmaga, sest iial ei või teada kas juhtub see juba järgmisel või ülejärgmisel sõidul kui vihma kallab.
Miks? sellepärast et oleks huvitavam. Vihmaga olen mina ainult paar korda proovinud ja seda päris alguses. Seega pole ju pinget kui ei saja ning samuti ei ole ka vihmaga olukord niivõrd põnev kui seda juba ette tead.
Üllatus vihmaga on selgelt näha kes on tegija ja kes kohaneb kiiresti ning pinge on ka suurem.
Tüssama me kindlasti ei hakka ja pole siiani kedagi tüssanud, sest kogu see teema siin on ju ülesehitatud aususe peale. Samuti oli ka online ja offline ralli kus viimasel oli suur osa just nimelt südametunnistusel ning aususel.
Trenni teen mina endistmoodi vaheldumisi vihmaga, sest iial ei või teada kas juhtub see juba järgmisel või ülejärgmisel sõidul kui vihma kallab.

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Olukord siis järgmine, et korraldajad ei ürita selle ilmaga kasu lõigata vaid asja veidi põnevamaks teha. Ise olen treeninud vihmaga max 20 ringi per GP, viimased nädalad pole vihma üldse puutunud kuna tean, et seda ei tule niikuinii. Sellest ka reeglite muutus.
Ainus koht kus ma näen auku on RF1 leke RF2-le.
Ainus koht kus ma näen auku on RF1 leke RF2-le.
Seda leket ei saa mitte kuidagi kinni mätsida.
Aga noh,kui otsustate,et niipidi on põnevam siis minugipoolest.Tean oma kohta sõitjate hirharias suurepäraselt ja üritan seal püsida iga ilmaga.
Tegelikult lisaks põnevust hoopis see,kui pool tundi enne esimesetoa starti avalikustataks startide koosseis...selles mõttes,et loositaks stardinimekiri ja toimuks mõnede sõitjate vahetus tubades.Siis saaks vähemalt korra kõigiga jõudu katsuda...aga meil ei õnnestu seda teha kahjuks.Täpsemalt on see võimalik,aga nõuaks korraldajatelt pärispalju aega enne võistlust.
Praegu on nii,et tulen starti ja sõidan neljanda kohapeale,sest Riho ja Sander on ulmemehed,Treik ka kui ei eksi on tsipa kiirem ja mina siis pusin Heixi ja Graigiga neljanda koha eest...
Aga noh,kui otsustate,et niipidi on põnevam siis minugipoolest.Tean oma kohta sõitjate hirharias suurepäraselt ja üritan seal püsida iga ilmaga.
Tegelikult lisaks põnevust hoopis see,kui pool tundi enne esimesetoa starti avalikustataks startide koosseis...selles mõttes,et loositaks stardinimekiri ja toimuks mõnede sõitjate vahetus tubades.Siis saaks vähemalt korra kõigiga jõudu katsuda...aga meil ei õnnestu seda teha kahjuks.Täpsemalt on see võimalik,aga nõuaks korraldajatelt pärispalju aega enne võistlust.
Praegu on nii,et tulen starti ja sõidan neljanda kohapeale,sest Riho ja Sander on ulmemehed,Treik ka kui ei eksi on tsipa kiirem ja mina siis pusin Heixi ja Graigiga neljanda koha eest...
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
ilma kohta tuleb kohe üks täpsustus ja asi läheb veelgi reaalsemaks kui ette oskate kujutada
Arvan, et siis kaob ka kahtlusepilv korraldajate pealt.
Siilikas, Kõik koos saaksime sõita kenasti, kui teeme ühe niisama sõidu kõik koos. Ainlt Rihod peavad otsustama kes kui palju, kas nad siis vahetavad poole sõidu ajal vmt. Öelge päev ja teeme ära, vaatame kas saame 11 meest ritta

Siilikas, Kõik koos saaksime sõita kenasti, kui teeme ühe niisama sõidu kõik koos. Ainlt Rihod peavad otsustama kes kui palju, kas nad siis vahetavad poole sõidu ajal vmt. Öelge päev ja teeme ära, vaatame kas saame 11 meest ritta

-
- Diagnoos: rallisõltlane
11 meest saaks kindlasti kokku, kuid õelge need 11 teami, kes sellisele romurallile oma miljoneid maksvaid masinaid lubaks.
Meil taaduga on selles suhtes vedand. Meeskonnal on pappi nagu muda.
(mõnikord küll kurjustavad ja sunnivad meid ühte PS-i kasutama)

Meil taaduga on selles suhtes vedand. Meeskonnal on pappi nagu muda.

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- III järgu kommentaator
Mina ei mõelnud siin seda, et te tüssata tahate, aga tahest tahtmata teate ju te, et vihma hakkab sadama, või plaanite te enne igat starti kulli ja kirja visata... Vot see koht on see, mis segadust tekitab, kuidas see selgub kas see sõit sajab vihma või mitte. Muidu ise tegin kuni nürburgini kogu aeg vihmaga trenni... peale seda loobusin.Krusa kirjutas:Tekkis paar küsimust seoses ilmaga. Kas te kõik tegite enne kolmes erinevas ilmastiku tigmimuses trenni? Kas korraldajad on kunagigi proovinud teid tüssata või kaalukaussi enda poole kallutada?
Tulistage julgelt
Kvaliteet suht kehvake,aga sai üles laetud: http://toru.ee/view/4d684128f7a3
PS. sorry lõpus oleva taustaheli pärast...irw mõistetavatel põhjustel olin sunnitud sõiduheli maha keerama ja teisetoa telekas kostis ootamatult kõvasti videosse sisse...
PS. sorry lõpus oleva taustaheli pärast...irw mõistetavatel põhjustel olin sunnitud sõiduheli maha keerama ja teisetoa telekas kostis ootamatult kõvasti videosse sisse...