F1 games & online
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
Väga põnev sõit oli, lõpuks ometi sain Sandrile natuke konkurentsi pakkuda, kuigi nii ees sõites kui ka taga sõites tekkis miski lollakas kramp ja tuli pisieksimused sõitu sisse. Esimesest boxipeatusest välja sõites tekkis selline lagg, et isegi AI sõitis boxiteel must läbi ja see kestis peaaegu kuni esimese šikaanini, arvatavasti tänu sellele venis meie vahe ka Sandriga. Mul on siiralt kahju, et Sander nii lollisti viimasel ringil välja sõitis, kuid nagu öeldakse on ühe õnnetus, teise õnn.
Kohtume Kanadas.
Kohtume Kanadas.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Krt endal ka kahju aga lubasin naisele juba ammu, et lähme. Mis teha, nutumaitse suus pean minemaKrusa kirjutas:Burns ära pulli, prioriteedid Sul täitsa paigast ära:P
Arne ütles kunagi väga hästi selle kohta, täpselt ei meenu, aga kõlas umbes nii, et kõigepealt sõit ja siis alles naised, lapsed, töö jne.....

Diagnoos- Rallisõltlane
-
- III järgu kommentaator
Sõit tuli enam vähem, üks trahv ja kaks korda olid Ferrari mehed pitis minu esimesed rehvid pihta pand, mille tagasi saamiseks kulus ekstra 2,4 s pitis, kokku 9, midagi.
Lõpuks vaatasin, et pole mõtet riskida ja sõitsin kindla kolmanda koha peale. Sõit oli ilus. Esimeses kurvis vihisesid rattad, tiivad, ja muud jupid nendest 80000, mis tervel vormelil kõik koos on.

Sama siin. Ebaaus on selles suhtes, et siis me peame tegema 3-s erinevas ilmastiku olus trenni ja korraldajad ainult ühes?? see tähendab, et peab töölt puhkust võtma, et veel mingigi võimalus oleks konkurentsis püsida.Riho kirjutas:Kellele üllatus kellele mitte, siis korraldaja teab ju, mis rada vihmaga tuleb ja mida harjutada ?

-
- III järgu kommentaator
Ma sain Sulle enne boxi teed täiesti sappa, nii et olime ratas rattas ja boxi aeg oli 7,0sekkialk kirjutas:
Treik,mis aja sa teises boxipeatuses tegid...see pidi midagi müstilist olema.

Sõit oli mega põnev, terve sõidu aja käed värisesid ja sealt ka kõiksugu pisi eksimused + 2x8 sekki trahvi.
Ma arvan,et keegi ei tahtnud korraldajatele midagi etteheita,aga selline asi võib anda alust sellel teemal spekulatsioonideks.Näiteks:paned ootamatult järgmisel etapil vihma,Krusa ja Heix teevad oma selle hooaja parimad sõidud (näiteks mõlemad võtavad sõiduvõidud),siis ma ütlen ausalt,et minul vilksatab küll peast läbi,et nad teadsid/valmistusid vihmaks...Kui vihm tuleb ootamatult,siis nende piiride kompamine võtab aega ja kindlasti juhtub ka mitmeid apse paljudel,enne kui rütmi leiavad.
Mina pooldaks ikkagi varemalt väljakuulutatud vihma sõitu,et kõik oleksid selleks valmis.
irw hea sõnakasutus:tüssata...
Mina pooldaks ikkagi varemalt väljakuulutatud vihma sõitu,et kõik oleksid selleks valmis.
irw hea sõnakasutus:tüssata...