F1 games & online
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Mis puutub karistuse kandmisse siis eile oli hea näide- sõitsin ratta alt ära ja jäin keset kurvi seisma, ei saanud liikuda ja trahvisekundid ka kohe jooksma ei hakanud. Krusa tuli järgi ja ei teagi mis tal juhtus aga üllatusena see minu seismine talle igatahes oli vist. Ei teinud midagi meelega lihtsalt olin selles olukorras võimetu. Sorry Krusa.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- III järgu kommentaator
Kahjuks seal nii on jah ja me ei saa midagi teha selle vastu.Burns kirjutas:Mis puutub karistuse kandmisse siis eile oli hea näide- sõitsin ratta alt ära ja jäin keset kurvi seisma, ei saanud liikuda ja trahvisekundid ka kohe jooksma ei hakanud. Krusa tuli järgi ja ei teagi mis tal juhtus aga üllatusena see minu seismine talle igatahes oli vist. Ei teinud midagi meelega lihtsalt olin selles olukorras võimetu. Sorry Krusa.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Milor, kas soovid spets punkti MC jaoks teha, et kui vilgud, siis mine ja seisa/vilgu ohutus kohas? Mina kui sõitja, mitte korraldaja, ei ole nõus 18sekki nurgas seisma. 18sekkiga jõuaksin läbida vähemalt kaks-kolm kurvi. Kui ma kannan karistus, siis on iseenesest mõistetav, et liigun niipalju kõrvale kui võimalik mis on ka reeglites kirjas. Nagu Burns ilmekalt kirjeldas, et kui ikka ees laksu paneb, siis on kõik võimetud, masin on puru ja lihtsalt seisad teepeal risti. Ja kui tagant tulija lendab täega kurvi, siis kust Sa tead mis see vend seal nurga taga teeb? Isegi eile mõssin, et mida ma teha saan, kahjuks midagi. Ole mees ja järgi rajakaarti, muud midagi.
Ja veel, me võime siin genereerida mida iganes, aga rajal käitutakse intuiktiivselt. Kasvõi vaatame seda pikka ja põhjaliku "F1 sõidu näpunäited / F1 driving tips" topicut, mitte keegi meist ei ole puhas pattudest, küll keeratakse põllult otse rajale tagasi lootes kohta kaitsta jne.
Ja veel, me võime siin genereerida mida iganes, aga rajal käitutakse intuiktiivselt. Kasvõi vaatame seda pikka ja põhjaliku "F1 sõidu näpunäited / F1 driving tips" topicut, mitte keegi meist ei ole puhas pattudest, küll keeratakse põllult otse rajale tagasi lootes kohta kaitsta jne.
-
- Kontakt:
Milor, sellest seismisest pole kasu. On olnud küll juhuseid kus trahvi kell enne käima ei hakka kui sa pole liikunud paigast ja kui liigudki ja seisma jääd jääb ka kell seisma. Seega on 2 varianti: 1. kas liigud edasi nii nagu ikka mis sest et aeglases tempos. 2. Log off.
Usun, et sa eelistakid ka pigem esimest varianti kui teist.
Nagu varemgi öeldud ideaalset mängu ju polegi
Usun, et sa eelistakid ka pigem esimest varianti kui teist.
Nagu varemgi öeldud ideaalset mängu ju polegi

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Ma nõiun vihmatreik kirjutas:Kuda rahval ka enesetunne on enne tänast etappi ?
Minu enda ootused on tagasihoidlikud, eilsed testid näitasid taandarengu ilminguid. Sai sõidetud ka vihmasel rajal ja see oli lausa katastroof.
Ennustan RF1 toas Honda ülekaalukat võitu, tagapool peaks aga madinaks minema.

-
- Kontakt:
Ega jah enne ruudulipu langemist ei saa milleski 100% kindel olla.Burns kirjutas:Uskumatu sõit. Õnnitlused Rihole, põnevad kaks viimast ringi olid. Kahju, et enne lõppu nii läks aga Heix ma ei süüdista sind![]()
Olin juba oma võidus nii kindel. Mis teha, motosport.
Minul peale esimesi ringe toimunud intsidente suurt midagi nagu ei juhtunudki kui alles viimasel ringil üks kõva pauk

Üritan video kokku meisterdada eks siis ole näha

Tänane sõit oli ilmekas näide,kui loll punkt see kahe boxipeatuse nõue on...selleasemel,et paarsada meetrit finišisse sõita,tuleb täiesti mõtetu peatus boxis teha.Milori näide.
Ja endal oli veel lollim,sest sain kõikide õnnetuste summana ringiga sisse,st et mul oli üks ring vähem sõita ja siis roni pea täis paagiga boxi tankima...
Sorry Heix,ma vaatasin,et jääd sinna nurka kauemaks jokutama,aga sa üritasid kohe katma hakata ja noh...sinna see sõit läks.
Ja endal oli veel lollim,sest sain kõikide õnnetuste summana ringiga sisse,st et mul oli üks ring vähem sõita ja siis roni pea täis paagiga boxi tankima...
Sorry Heix,ma vaatasin,et jääd sinna nurka kauemaks jokutama,aga sa üritasid kohe katma hakata ja noh...sinna see sõit läks.