F1 games & online

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
annu333
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas annu333 »

http://toru.ee/view/45023c750f25

Siin siis minu sõidust katkendeid. Pitis käisin 3 korda. Seda näete videos miks.
Heix
Diagnoos: rallisõltlane
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

annu333 kirjutas:http://toru.ee/view/45023c750f25

Siin siis minu sõidust katkendeid. Pitis käisin 3 korda. Seda näete videos miks.
Mnjaa sul ei läinud tõesti hästi. Ehk järgmine kord paremini :)

Õnnitlused poodiumi meestele!
PiltCitroën Sport
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Reeglitesse lisandus punkt 15.2.
Väljakate pärast ärge muretsege nii palju. Kui Mr.Pants välja jätta, siis millal nad enne on kõigest aru saanud?

Annu, loodan oma arvuti ruttu püsti saada ja ülevaate valmis kloppida, seal on üht teist mida niisamagi põnev vaadata :)
annu333
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Ma ka rohkem sellepärast selle kokku panin, et sõidust nii kui nii midagi välja ei tulnud aga hea oli pead vastu lauda lüüa igakord kui videot vaatasin ja oma vigu kirusin... neid paari mis mul oli :D:D

Krusa: See pauk oli päris vägev videost muidu :D:D
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Oli jah. Kartsin varem pidurda, et äkki tuled selga ja pikaks + spinni ta läksgi... Aga nüüd päris kvalli vaatama :-D
Milor

Postitus Postitas Milor »

Annu, kas sa kasutasid meelega taustamuusikat, et pauke varjata?
8) Minupoolne ettepanek oleks mitte kasutada taustamuusikat.

Ma vaatasin Annu videot ja just starti a`la 10 korda ja pole veel senini suutnud oma alalõuga maast üles korjata. Videost ei saa arugi, et me oleks kokku põrkund, kuid kui ehk siilikas suudab samuti videod välja panna, siis näed kui puhta töö sa oma plokkimisega tegid. :evil:
Ma pole siiamaani sellest üle saanud ja tea kas saangi.
Senini on tunne, et karistus ripub õhus. :(
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
annu333
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Srry, mul läks pidurdamine pikkaks, aga et siin oleks olnud tahtlik plokkimine. Ma pole tundnudki, et sa mind müksasid. Ja proovi ikka üle saada. Eelmine kord olid ju ka minu küünarnukid sul ees... kui ma krusa videot vaatasin, siis jäi vastupidine tunne.

Ja muss on selleks, et ma ei viitsin piikse panna.
annu333
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

http://toru.ee/view/15f6c9ac3642

siin siis minu start häältega. Ega mul midagi varjata ole.
Burns

Postitus Postitas Burns »

Mina täna arvatavasti sõidus kaasa e löö, kuna tööl enne lõppu veel kiired ajad. Üritan aga kui mind üheksast platsis pole siis ma järelikult ei jõudnud. Pole saanud trenni ka mitte kilomeetritki teha. Masendav...
Diagnoos- Rallisõltlane
treik
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas treik »

Burns kirjutas:Mina täna arvatavasti sõidus kaasa e löö, kuna tööl enne lõppu veel kiired ajad. Üritan aga kui mind üheksast platsis pole siis ma järelikult ei jõudnud. Pole saanud trenni ka mitte kilomeetritki teha. Masendav...
See on küll väga kurb :( , ma just lootsin et saan Sulle äkki täna konkurentsi pakkuda :D
Burns

treik kirjutas:
Burns kirjutas:Mina täna arvatavasti sõidus kaasa e löö, kuna tööl enne lõppu veel kiired ajad. Üritan aga kui mind üheksast platsis pole siis ma järelikult ei jõudnud. Pole saanud trenni ka mitte kilomeetritki teha. Masendav...
See on küll väga kurb :( , ma just lootsin et saan Sulle äkki täna konkurentsi pakkuda :D
No äkki jõuan aga ei tea kui konkurentsivõimaline ma siis olen :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

RF1 tuppa peaks jõudma ka meie uus piloot Graig, loodan, et ta on kõigest õigesti aru saanud. Järjekordselt on tegu ühega kes inkat ei jaga ja ürita siis neile selgeks teha, aga teades minu "head" keelte oskust, siis peaks kõik sujuma.

Õhtul rajal näeme ;)
Prantsuse keele filoloog Krusa.
Burns

Õnnitlused Rihole. Loodan, et sul Monacos nii lihtsalt ei lähe :D :D
Peab ikka trenni ka tegema, muidu ei pääse löögile. Sõit oli muidu rahulik, kulgesin vaikselt oma sõitu ja mingeid situatsiooone ei olnud. Huvitav oli see, et Greg tuli siis sõitma kui juba olime startinud. Paistab, et on ikka tüübil keele raskused, nagu Krusa juba mainis.
Diagnoos- Rallisõltlane
annu333
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Jah. mind viskas lihtsalt mäng kindlalt 2 kohalt minema. Vähe tore! Selline asi võtab viimasegi tahte edasi sõita :(
Riho P
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas Riho P »

Tänud Sander ja õnne Sullegi ning teistele poodiumi kohtadele :wink:

Sõit oli jah mulle ülimalt igav, mingeid situatsiooni ei olnud. Oi aga Monaca ma ei taha kohe mõeldagi, mis seal saama hakkab :D:D
Annu Annu, kas nett pani pillid kokku? :twisted: Nägin ise seda kuidas Honda mumm jäi keset kurvi seisma ja hakkas ühe koha peal tõmblema, see oli nii valus vaatepilt.... :shock: :shock:
Lucky Strike Honda Racing F1 Team
Burns

Riho P kirjutas:Tänud Sander ja õnne Sullegi ning teistele poodiumi kohtadele :wink:

Sõit oli jah mulle ülimalt igav, mingeid situatsiooni ei olnud. Oi aga Monaca ma ei taha kohe mõeldagi, mis seal saama hakkab :D:D
Seal saab kvalifikatsioon suure tähtsusega olema. Möödasõidu võimalused pea olematud ja eksida samuti ei tohi, sein vastas kohe. Saab huvitav olema.
Diagnoos- Rallisõltlane
annu333
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Nett lõi pillid kokku. mul oli viimase pooltunni eest maksmata.. mul ps3 minuti tariifiga net :D:D
'
Milor

Postitus Postitas Milor »

Õnnitlused kõigile ja rahulikku und enne Monacot!
RF1 oli tõsiselt äge sõit. Ma võin küll eksida, kuid minu arust mõõdus see sõit ilma kokkupõrgeteta. RF2 oleks ka kenasti läinud kui mina poleks musta lammast mänginud ja Krusa sõidu ära rikkunud. :evil: (pidurdasin liiga vara hoo maha ja piisas vaid pisikesest vahekaasist, kui Krusa tagatiib tabas mu kiivrit). Veel kord vabandused Krusale. :cry: Annut nägin ka ise rajal vilkumas ja alguses ei saanudki aru, et mida ta seal tegi või miks nii kauaks nurka seisma jäi. Suurimaks üllatajaks oli selles sõidus Adi, kes näitas väga häid ringiaegu ja vaatamata minu vingerdustele tema ees, suutis ikkagi külma närvi hoida ja kokkupõrkeid vältida. :notworthy:
Endal oli sõit väga rabe ja konarlik. Kuidagi ei suutnud rütmi leida. Kodune net ei toida mängu ära ja seega puudus igasugune võrgus sõitmise kogemus. Tuleb ka tunnistada, et ega üksinda(single) ei viitsi neid ringe ka eriti nühkida.
Lahenduseks oli PS sülle ja kuusetaadile külla, kuid seal jälle teine rooli kõrgus ja harjumatu telepilt.
Silverstones loodan teha esimese staridi omas kodus. :)
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
Burns

Tahan isegi seda mainida, et RF1 oli eile super sõit. Hea näide oli see kuidas ma Heixist mööda sain- stardisirge lõpus jõudsin talle kõrvale ja Heix jättis ka mulle ruumi kurv läbida. Sama oli stardiga kus keegi ei hakanud hullu panema. Super sõbrad :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Burns kirjutas:Tahan isegi seda mainida, et RF1 oli eile super sõit. Hea näide oli see kuidas ma Heixist mööda sain- stardisirge lõpus jõudsin talle kõrvale ja Heix jättis ka mulle ruumi kurv läbida. Sama oli stardiga kus keegi ei hakanud hullu panema. Super sõbrad :lol: :lol:
Õnnitlused poodiumile ka minu poolt.
Sõit oli super jah, adrenaliini jätkus minul kuni viimaste ringideni.
Võitlus Treik-iga oli viimasepeal ning lõpuks sai kiirem ikka võitu :)
Red Bull tiim üritab õhtuks video tipphetkedega ka valmis saada.
PiltCitroën Sport
Vasta