F1 games & online

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Siin pole muud valikut kui peame tellima võttegrupi kes rajal kõik toimuva peale võtab. Huvitav kas ETV saaks hakkama?
Heix
Diagnoos: rallisõltlane
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Krusa kirjutas:Siin pole muud valikut kui peame tellima võttegrupi kes rajal kõik toimuva peale võtab. Huvitav kas ETV saaks hakkama?
Küsi äkki on Kiiver ja Kalev sport nõus :P
PiltCitroën Sport
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Kruuda võiks osta kõigile osavõtjatele korraliku digi kaamera...millele on objektiivile sisse kraabitud kalev spordi logo.Noh ja kui meie oma crashe üles riputame,siis on kalevi reklaam kohe pildil olemas...
Milor

Postitus Postitas Milor »

Tegelikult pole selle veebikaga asi hull midagist. Kvaliteet on nagu ta on, kuid kui miskit tõestamist vajab, siis ajab asja ära küll. Viimased videod on ju veebikaga tõmmatud ja ei ütleks, et just alla igast arvestust pilt on.
Veebikaga on lihtsalt see jama, et ta salvestab filmi oma programmi ja hiljem saadki vaadata seda ainult selle programmiga st kusagile netti üles panna ei saa. Seega rakendasime järgmist meetodi. Veebikaga sai terve sõit arvutisse tõmmatud ja siis vajalikud lõigud filmisime arvutiekraanilt omakorda fotokaga. Jube keeruline, aga toimib. :D
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Hoidke markantsemad lõigud alles, ehk hooaja lõpus pusin miski kokkuvõtte. Sain selle video monteerimise maitse eile suhu, kolm aastat üritasin ja alles nüüd leidsin õiged proged millega asja ajada :)
Burns

Postitus Postitas Burns »

Kuda siis rahval tunne enne Nürburgringi on? Ise alustan treeningutega homme ja karta on, et tuleb kõvasti ka vihma trenni teha, sest no lõpuks peab ka vihma ju tulema. Mitte, et ma ootaks seda. Aga edu kõigile homseks :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
annu333
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas annu333 »

Ma kardan sama.. nii, et proovin ka vihmaga trenni teha. Ajad on konkurentsi võimelised v.a. Kingsto... see vend on püüdmatu minu jaoks. Aga esimestest paarist kurvist näeb millise koha peale sõidan :D.
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

irw ma tegin elusõidu praegu...palju õnne mulle!!!irw...
annu333
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Ma tegin oma kõige hullema sõidu.
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Ma arvan,et kui selline segadus tekib,siis tuleks mäng katkestada ja proovida uus start anda...praegu on ikka jama,kui hakatakse peale sõitu kohti paika panema...aga võibolla jäi kellegile ka AI vahele???
Minu arvates tuleks kordus stardid teha!!!
treik
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas treik »

Ma alguses ei vaadanudki kes mis kohapeal on ja kui siis mitmed ringid hiljem avastasin, et olen 11-nes, kuigi omaarust olin kolmas, siis sain sellise šoki et jube. Ringiajad langesid 1 seki võrra, alles siis toibusin kui nägin äkki siilikat oma seljataga. Netplay näitas jälle kui nõme ta võib olla.
Kuulsin, et selline jama oli mõlemas toas.
Igatahes ilgelt pi pi pi pi pi pi värk.

Tulevaste jamade vältimiseks tuleks Siilika ettepanekut kaaluda, nii kui on näha et on miski jama, tuleks rahval servust väljuda ja teha uus start.
Riho P
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas Riho P »

Arvan ka, et kui järgmine kord sellised jamad on tuleks nii käituda nagu Treik ütles.
Lucky Strike Honda Racing F1 Team
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

irw Ludoo ei uskunud lõpuni,et ta ei võitnud seda sõitu ja arvas,et Eesti mafia teeb talle jälle liiga...ja siis tuletas veel oma õnnetuid Evolved rallisi meelde,kus tal samuti oli neti jamasi ja talle pandi ümmargune null kirja.
Riho P
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas Riho P »

Kahjuks nii oli jah, ja ei tea kuidas keegi suudab talle selle selgeks teha, et ta oli kolmas, mitte esimene :D
Lucky Strike Honda Racing F1 Team
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Ma kardan,et ei suudagi...tuleta meelde kui mitu rallivõitu tal kaduma läks.
Pealegi on reeglites kirjas,et tehakse lõpu scriin...samuti nagu rallis...
Kuskil pole reeglites kirjas,et korraldajad hakkavad peale finišit kohtasi paika panema...
treik
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas treik »

Reeglites on punkt nr.21
see punkt ongi selliste situatsioonide jaoks
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

15. Võistlejate tulemused protokollivad kohtunikud. Protokoll: kvalifikatsiooni ja GP lõppedes ilmub ekraanile paremustabel sõidetud aegadega millest tehakse "Scriin". Juhul kui sõitja aega ei ole GP e. võistluse protokollis käsitletakse seda kui mitte osalemist või katkestamist.

21.punkt käsitleb rohkem karistamis võimalusi...
Ausalt öeldes on mul veidi piinlik sellel teemal rääkida,sest võibolla ei lugenud osad foorumi kasutajad minu esimesest postist välja teatud irooniat ja arvavad,et ma oma kohapärast siin õiendan...tean suurepäraselt,et sain neljanda koha.
Minu mure on tegelikult siiski välisvõistlejate pärast...jääb mulje,et neile üritatakse vägisi ära teha.Kingstolt võeti punktid...nüüd võetakse Ludoolt võit ja ometi oli tema sõit ju määrustepärane ning see,et osadel oli mänguga probleeme noh,**** happens,nagu sai talle wrc-s öeldud...see pole ju tema mure.Võibolla oleks ta hoopis agressiivsemalt sõitnud,kui ta oleks kasvõi uneski aimanud,et pärast sõitu hakatakse kohti ümber jagama...nad kemplesid päris mitu ringi Miloriga ja kui Milor tast mööda sai,siis ta lasi minna,aga ta oleks ju võinud hoopis agressivsemalt oma kohta kaitsta...
Ükskõik mis otsust vastu ei võeta,jätab see nagunii sellise halva maigu...aga järgmisel korral,kui tekib samasugune probleem,peaks vist tegema nii,et kõik sõidavad sterdisirgele ja jäävad seisma,sest kõik ei pruugi ju aru saada,et on mingi jama ja ega telefoni ka hoobilt käepärast ei pruugi olla.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Ahoi,

Paistab, et Kingsto solvus ja eile teda stardis ei olnud. See siin ei ole nannipunnide liiga, oleme ennegi julmalt karistanud ja sellest on üle saadud. Kui ikka ei taha sõita, siis ei saa ju sundida...

Täna-homme otsustame mis saab eilsete aegadega. Arvatavasti tuleb reeglitesse taas muutus.
Eilse sõidu juures tahan vabandada Annu ees. Kui, siis olen nõus karistust kandma. Loodan üsna pea oma video valmis saada, siis sealt on näha päris põnevaid kaadreid. Eile jäi video monteerimine pooleli kuna kogu arvuti on vaja uuesti installida...

PS. kas keegi sooviks sõita ühes välisliigas, seal on praegu kaks vaba kohta. Kiiremad saavad jaole :)
Burns

Postitus Postitas Burns »

Krusa kirjutas:Ahoi,

Paistab, et Kingsto solvus ja eile teda stardis ei olnud. See siin ei ole nannipunnide liiga, oleme ennegi julmalt karistanud ja sellest on üle saadud. Kui ikka ei taha sõita, siis ei saa ju sundida...

Täna-homme otsustame mis saab eilsete aegadega. Arvatavasti tuleb reeglitesse taas muutus.
Eilse sõidu juures tahan vabandada Annu ees. Kui, siis olen nõus karistust kandma. Loodan üsna pea oma video valmis saada, siis sealt on näha päris põnevaid kaadreid. Eile jäi video monteerimine pooleli kuna kogu arvuti on vaja uuesti installida...

PS. kas keegi sooviks sõita ühes välisliigas, seal on praegu kaks vaba kohta. Kiiremad saavad jaole :)
Mina oleks nõus sõitma :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
annu333
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Krusa pole hullu. Mul läks sõit nii kui nii metsa. Ja ega sa sinna midagi teha saand, et auto käest ära läks. Juhtub kõigil. Mingit karistust sa küll ei pea kandma :D...

Ma teen ka oma sõidust väikse kokkuvõtva video!
Vasta