Latvala siis kaktuseviinamaa hommikul esimesena rajal - küllap Loeb ka sellelegi mõelnud
Suur lootus minu poolt, et Latvalal närv ja rehv peaks
Teistest meestest ei oskagi nagu palju arvata enam - pange tähele, et finisini jõuab selline normaalne F1 lõpukogus masinaid = ca 20
Atko teeb aastavanuse kastiga taas hiilgesõitu. Loodetavasti peab vastu - teine poodiumikoht kolme etapi jooksul oleks juba küll igasuguste ootuste ületamine.
Ma ei tea, kuidas seal sel aastal on, aga eelmisel aastal oli nii, et kui startisid parempoolselt rajalt, siis sõitsid ss8 ja kohe järgi vasakpoolselt rajalt startides sõitsid ss7.
Ja see oli esimene ralli, kus oli uus 10 minuti reegel ja siis oli zhüriil oioioi kui palju tegemist
Minuarust oli seal veel päris suur vahe sellel, et kummalt poolelt startisid. Meil ei mänginud see muidugi mingit rolli, sest auto oli katki.
See: http://www.coronarallymexico.com/live/index.php
võimalus live-kaamerast boksitööd jälgida on minu meelest küll hea ja huvitav uudis ja hoopis mitte eriliselt halva kvaliteediga
Jaanilt täna ilus päev ja mis muud kui laupäeva õhtul taas Mehhiko ootamatuseid jälgima
Et siis kohalikke traditsioone jälgides meeter või kaks tequilat ka lauale või
RudiTurbo kirjutas:
Kuid mis toimub nüüd, Solberg on isegi katse võitnud ning Atkinson on kolmandal kohal, Kas Märtin on Subaru käima lükanud või mis?
subarud on mehhikos pidevalt konkurentsivõimelised olnud. kuna sõidetakse kõrgmäestikus, siis on suur osakaal mootori töövõimel hõredas õhus ja seda on ka sõitjad ise mitmel korral kinnitanud, et impreza on just mehhikos kuidagi oluliselt parema minekuga (teistega võrreldes siis). vastupidine näide on mõnes mõttes suzuki - esimene kord wrcs ja mõlemad autod katkestasid mootorivea tõttu juba 3-4katsel.