RF2 toas startiad kartke mind, olen peale kahte etapi tige nagu pull ja janunsem kui kunagi varem. Kui peaks õnnestuma startida parempoolsest reast, siis proovige ainlt mul uks kinni lüüa :P:P Ühesõnaga mina Austraalias risti ette ei löö ja halastust kellegile ei paku!!!
irw hakkab pihta!!!Krusa alustab jälle ajude komposteerimist.
Treik,kas lambid juba paranevad või pääsesid poole palga eest ostetud kohukestega?
Meeskondlikult on TOYOTA teistest nii üle,et varsti võib juba ühe etapi vahele jätta ja ikka juhime ülivõimsalt...
Krusa kirjutas:RF2 toas startiad kartke mind, olen peale kahte etapi tige nagu pull ja janunsem kui kunagi varem. Kui peaks õnnestuma startida parempoolsest reast, siis proovige ainlt mul uks kinni lüüa :P:P Ühesõnaga mina Austraalias risti ette ei löö ja halastust kellegile ei paku!!!
Tekst täis vihjeid ja üleskutseid.
Sellest ma sain aru, et uue valitsuse 100 päeva hakkavad läbi saama ok võtke veel mis võtta annab, kuid viha pool jäi selgusetuks.
Kas Red Bull`i piloodid on millegi peale vihased ja sina oled sarnaselt neile vihane või vihjasid sa Ferrari värvidele ning kuidas sulle mõjub Ferrari nägemine.
Heix kirjutas:Red Bulli meeskond ei ole vihane midagi hoopis vastupidi väga sõbralik ja mõistev. Meie tiimis valitseb harmoonia
Järelikut jääb järele see viimane variant.
Krusa ja Treik, me saame Teist aru, sest meil kõigil tekivad Ferrarit nähes "sarnased" tunded ja peas liiguvad igasugused huvitavad mõtted.
Trio pole vist stuudiosse webcamme sokutanud,aga praegu tundub asi ikka väga ropp olema...teades,et Krusa paneb paroole sellejärgi mis tal parasjagu laual lebab,siis RF1 parool...
alk kirjutas:Trio pole vist stuudiosse webcamme sokutanud,aga praegu tundub asi ikka väga ropp olema...teades,et Krusa paneb paroole sellejärgi mis tal parasjagu laual lebab,siis RF1 parool...
Milor kirjutas:Tere Kait! Rõõm sind üle pika aja näha kuid veel rõõmustavam oleks sind rajal näha.
Täna õhtul a`la kella 20:00-st R130-es olemas.
Vaatan, et Tojoodad on kenasti üles vuntsitud ja hirmkiired
Toyotas on kõik kontrolli all,valitseb täielik meeskonnatöö vaim ja oleme pühendudnud tulemusele.Aga vaadates eilseid kontroll starte,siis tundub,et Ferraarist konkurentidel on tiimis tõsiseid sisepingeid ja sõitjate vahelised lahkhelid on kruvitud viimse piirini...sest kuidas seletada asjaolu,et Krusa pühkis kohe esimeses kurvis julmalt teelt välja oma tiimikaaslase...
Eks muidugi me saame ju aru,et kui vaatamata kõige kiiremale autole ollakse meeskondlikult viimasel kohal,siis kindlasti tekivad suured sisepinged jne