Tere.
Ostsin endale Playstation 2 mängu, mille nimi on Euro Rally Championship. Kahjuks ei ole minu võõrkeelte oskused väga head ja ma ei saa osadest kaardilugeja nõuannetest aru.
Palun oskajatelt abi. Aru ei saa nendest väljenditest.
True dip ???
True ravine ???
Aitäh
Paluks abi mänguga
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- algaja kommentaator
- Reactions: 0
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Re: Paluks abi mänguga
Tere,Rallimees81 kirjutas:Tere.
Ostsin endale Playstation 2 mängu, mille nimi on Euro Rally Championship. Kahjuks ei ole minu võõrkeelte oskused väga head ja ma ei saa osadest kaardilugeja nõuannetest aru.
True dip ???
True ravine ???
Aitäh
Kas mängu plaadikaante vahel manualis ei ole kirjas selle kohta midagi?

-
- algaja kommentaator
Ei ole kahjuks. See on inglisekeelne mäng ja seal ainult nuppude kohta. Ma tahaksin kangesti teada, mida kaardilugeja mõtleb.
Püüan töö kõrvalt amatöör-kaardilugeja ametit ise ka veidi õppida ja ausalt. Mängudest leiab vahel isegi uut infot.
Kui oskate öelda, mida:
True dip ???
True ravine ???
tähendab, siis suur tänu ja palun vastake.
Püüan töö kõrvalt amatöör-kaardilugeja ametit ise ka veidi õppida ja ausalt. Mängudest leiab vahel isegi uut infot.
Kui oskate öelda, mida:
True dip ???
True ravine ???
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Settingutest või mängu käima pannes keelevalikut ka ei anna?Rallimees81 kirjutas:Ei ole kahjuks. See on inglisekeelne mäng ja seal ainult nuppude kohta. Ma tahaksin kangesti teada, mida kaardilugeja mõtleb.
Kui oskate öelda, mida:
True dip ???
True ravine ???
Re: Paluks abi mänguga
Tere,Rallimees81 kirjutas:Tere.
True dip ???
True ravine ???
Aitäh
True dip - peaks tähendama mängus kerget langust, ehk siis eeldatavasti kui seda loeb, siis peaks ees olema kuskil mingi väike langus.
True ravine - peaks võrduma teiste mängude watersplashiga. Otsetõlge oleks sellele sõnale läbi kitsa jõeoru, ehk siis peaks oleme ees ootamas kitsast ja väiksest veekogust läbisõit.
PS2 peal soovitan proovida WRC mänge ka sealt on õppida ühteist kui soov kaardilugemist sellega harjutada.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P