Ma testin igal vabal hetkel, nt.eile kell 5 hommikul
Burns, kui võimalik, siis olen platsis.
Alk, teil on kole väikesed mäed seal kandis või siis ajataju kadunud?
Millegiprast on mul tunne, et Spangis saame paduvihma
Krusa kirjutas:Ma testin igal vabal hetkel, nt.eile kell 5 hommikul
Burns, kui võimalik, siis olen platsis.
Alk, teil on kole väikesed mäed seal kandis või siis ajataju kadunud?
Millegiprast on mul tunne, et Spangis saame paduvihma
Krusa ma tean jah et sa kell viis hommiku treenid. Olen isegi seda proovinud peo pealt tulles aga tõsi ta on, et alkohol viib viimasegi sõiduoskuse.
Kui Sepangis vihmane siis see kvalifikatsioon mängib ikka suurt rolli. Teise taga sõita on nähtavus pea olematu.
Kõlab ahvatlevana.
Kuidas Sepang edeneb? Seoses lähetusega on kogu vastutus suunatud Siilikuusele, sest tema on Sepangis Toyota ainus testija. Ise pole veel rada proovida saanud, kuid juba homme jõuan tagasi ja siis läheb tigedaks lammutamiseks.
"F1 sõidu näpunäited / F1 driving tips" kleeps on vahepeal täienenud. Stardis pusijatele on seal üks hea soovitus Kõik see teema on pikk, aga õpetlik. Kõik kes tunnevad end rajal pisut ebakndlalt ja ei saa päris täpselt aru mis toimub, siis võtke mõni hetk ja mõelge asjad enda jaoks läbi.
Täna stardib 50% pilootidest boardcam-ga, et ei juhtuks seda mis möödunud nädalal.
Kõigile vihma krae vahele ja näeme õhtul Malaisias
>
0
Viimati muutis Krusa, 20 Veebr 2008, 17:50, muudetud 1 kord kokku.
Tänaseks, Sepang-i GP-ks, on antud eriluba tuba vahetada järmistele sõitjatele: Erkkis, Adi, Erry ja Heix. Neile ei kehti reegel p.2 ja sellega kaasnevad tagajärjed.
Krusa kirjutas:Tänaseks, Sepang-i GP-ks, on antud eriluba tuba vahetada järmistele sõitjatele: Erkkis, Adi, Erry ja Heix. Neile ei kehti reegel p.2 ja sellega kaasnevad tagajärjed.
Kuidas see autode jagamine siis välja näeb. Kui näiteks Adi nne tuppa jõuab, siis järelikult ma Renooga sõita ei saa! Aga ega ju vahet pole ka, millega rajal olla
Sepang läbi!
Rihost on lausa kahju- Stardi sirge lõpus lajatas keegi mulle tagant sisse ja tänu sellele lendasin ma Rihole otsa ja välja ta rajalt lendaski. Mina pääsesin õnneks "kollase" esitiivaga. Järgmises kurvis sõitsin ma Treigile sisse ja ei teagi mis valemiga, vahe oli nii kahe meetri jagu sees. Aga Riho tegi ikkagi hea sõidu ja suutis teisele kohale tulla. Ma tõesti loodan, et sul Austraalias rohkem õnne on.
Mis puudutab Ludoo käitumist siis sellest vennast ei saa üldse aru. Lahkus pärast paari ringi mängust, tuli enne lõppu tagasi ja läks jälle minema. Reeglitest ei tea ta vist midagi.