Jube andmine käib Ei saa aru miks, sest selge on see, et meile vastast ei ole- ei Toyotsist ega Ferrarist. Testige palju tahes või sõitke tagurpidi. Sorry guys, selline on reaalsus
Burns kirjutas:Jube andmine käib Ei saa aru miks, sest selge on see, et meile vastast ei ole- ei Toyotsist ega Ferrarist. Testige palju tahes või sõitke tagurpidi. Sorry guys, selline on reaalsus
Muideks, kuulsin kuluaarides, et Honda on väga heas hoos ja neil pidi üks väga andekas noor sõitja olema, arvan et Sul ei saa mitte lihtne olema.
Burns kirjutas:Jube andmine käib Ei saa aru miks, sest selge on see, et meile vastast ei ole- ei Toyotsist ega Ferrarist. Testige palju tahes või sõitke tagurpidi. Sorry guys, selline on reaalsus
Muideks, kuulsin kuluaarides, et Honda on väga heas hoos ja neil pidi üks väga andekas noor sõitja olema, arvan et Sul ei saa mitte lihtne olema.
Seda ma tean aga kindlasti ma välistasin konkurentsist Ferrari ja Toyota
Hetk tagasi lõppes kinniste uste taga peetud Toyota vs Ferrari läbirääkimised. Läbirääkimised kulgesid väga raskelt kui mitte õelda et pea võimatult.
Toyota avaldab heameelt, et Ferrari meeskond siiskit ei hüpanud alt ära vaid ikkagi nõustusid "sõpruskohtumisel" osalema. Kahtlusi süvendas ka asjaolu, et viimasel hetkel tehti Ferru meekonnas muudetusi mis kahtlemata näitab, et meeskond on ebalev ja pole terviklik.
Kurvastusega tuleb vaid tunnistada, et seoses Ferrari poolsete kartustega ja tungiva nõudmisega on rajal ja eriti boxialal rakendatud kõrgendatud julgeoleku meetmed. Mis tõttu pealtvaatajaid ei lubada raja territooriumile.
Toyota vabandab oma fännide ees, aga noh mis teha.
Seda ma tean aga kindlasti ma välistasin konkurentsist Ferrari ja Toyota
Ferrari suhtes olen sinuga 100% nõus, kuid Toyota lõmastub su lihtsalt massiga.
Tundub, et mehele hakkas vist reaalsus koitma.
Reaalsus sunnib tiivakesi koomamale tõmbama.
Tundub küll! Arvan, et alates homsest ei tule Krusalt ühtegi postitust
Just nimelt!Arvatavasti pärast tänaõhtust kahhi peab mees tükkaega antidepressantide kuuril olema...et Ferraril oleks aeg omale igaksjuhuks varu sõitja palgata.
Nu ma juba soovitasin Krusal msn nime ka ära vahetada mitte nagu tal hetkel Go-Go-Go vaid sinna julgelt kirjutada retire-retire-retire first corner crash!
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Kuna mõnede tiimide liikmed on avaldanud soovi õhtust jõukatsumist jälgima tulla, siis võiks tuba kus sõit toimub olla kõigile teada ja tuntud passiga. Ferrari tiimil ei ole midagi pealtvaatajate vastu, loodan et ei ole ka Toyota tiimil.
Rajakaarti võite vaadata, aga sõita mitte kuna see meil omavaheline arvete õiendamine. Väga hea kui pealtvatajad ka, siis ei saa rösteri meeskond pärast midagi kokku luuletada...