Krusa ära hirmuta, ma juba kardan Kahju ainult, et need suured jutumehed pole suuremad asjad sõidumehed Selge on see, et sellest punasest "junnist" pole rajal vastast, nii et Krusa tunnen sulle kaasa!
Burns vaata asja positiivselt.
Nimelt jõuad sina esimesena esimesse kurvi ja kui sul on hetk aega/julgust seljataha vaatamiseks, siis tea, et kogu sellel massil mida sa tahavaatepeeglist näed on kindla kavatsus enne sind kurvist väljuniseks.
Milor kirjutas:Burns vaata asja positiivselt.
Nimelt jõuad sina esimesena esimesse kurvi ja kui sul on hetk aega/julgust seljataha vaatamiseks, siis tea, et kogu sellel massil mida sa tahavaatepeeglist näed on kindla kavatsus enne sind kurvist väljuniseks.
Burns, kulla Burns!!!
Krusa ja naljad, need on kaks TÄIESTI erinevat asja.
Ma arvan, et hoopsi sina ei mõista Krusa nalju, kuid küll sa esimeses kurvis ta naljasoonele pihta saad.
Tead küll:
Kui mina peaksin olema sinu asemel, siis .... , ma ei tahaks oma tagumisele poolele mõldagi.
Ahoi naljameed.
Kõigile on saadetud RF1 ja RF2 tubade paroolid, et segadust ei tekiks on tubadel erinevad paroolid.
Hooaja reeglid on saanud paar täiendust. Kõige olulisem on p.1, vaadake asi kindalsti üle.
Kindalt närvi, head naljasoont ja unetuid öid kõigile.
Sooviks ka siis kõigile toredat ja pingelist hooaja algust. Kuidas siis on, kas kõigil Bahraini rada selge? Neid radu arvan, et tunduvalt lihtsam õppida kui rallis, seal vaja neid rohkem pähe ajada. Vaatan, et Milor ja Alk lasevad F1te juba 24 h seitse päeva nädalas(vähemalt sõbralisti vaadates uhate küll koguaeg). Ise kavatsen veel kolmapäeval viimase lihvi anda. Loodan, et tuleb ilus hooaeg ja "kraaklemisi" suhteliselt vähe.
Üritan mis ma üritan, aga pärast starti esimest kurvi on väga keeruline puhtalt läbida, kui ise kellelegi tagant sisse ei pane siis pannakse sulle.
Ei teagi kohe kuidas selles olukorras käituda.
Eile sai Bahreinis enne esimest kurvi hoog suht maha võetud aga ikka Arnele tagant sisse sõidetud ja kohe Lihunik mulle, siis väike autode parandus ja paar kurvi edasi pingutasin jälle üle, spinn, Lihunikule risti ette ja tema mulle täiega sisse ( sorry Milor, kujutan ette kui tige Sa võisid olla). Olin enda peale nii tige, et lahkusin mängust. Kogu jutu kokkuvõte oleks : sõit kestab 20 ringi mitte esimesed kurvid.
Edu kõigile kolmapäeval.
Toyota meeskond oli eile jälle väga produktiivne.
Vaatamata sellele, et mõlemast sõidust nopiti kõrgrmad kohad Toyotale ei asunud meeskond mitte puhkama vaid jätkas visalt testimisi.
Mõeldes kõikide pilootide (k.a. Ferru) turvalisusele, nõustusime ühe tarkusetera teile ikkagi poetada.
Nimelt saab radasid ka tagurpidi(vastupidises suunas) läbida, ilma, et keegi sinu pihta karjuks või jõuga hakkaks sind ümber suunama.
Seega, et vältida stardirüselust, tuleks teha paariksloen ja vastavalt ulemusele panevad ühed otse ja kahed keeravad otsa ümber.
Ainult Teile mõeldes:
TODAY TOMORROW TOYOTA meeskond
Kas Ferrud on mingi uue sponsori endale taha saanud?
Kus võtavad Ferrud sellise raha, et suisa kaks nädalat teste teha?
Las ma pakun: Libresse, OMO või äkki isegi Sanpellegino ?
Nii läbipaistva bluffiga ei ole tõsistel meeskondadel aega tegeleda.
Meie tegeleme ikka testimisega. http://www.toyota-f1.com/public/en/tests/20080211.html
Milor kirjutas: Kas Ferrud on mingi uue sponsori endale taha saanud?
Kus võtavad Ferrud sellise raha, et suisa kaks nädalat teste teha?
Las ma pakun: Libresse, OMO või äkki isegi Sanpellegino ?
Eile jõudsin minuni Ferrari testide pildid ja seal oli näha masinal peal hoopis järgnevate tootjate logod:Dosia, Bref ja auto külgedel on suurelt kiri oumaigaaden McLaren
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Kuna Toyota tiim on suuremeelne ja kuna Ferrarid on üritanud meid kõikvõimalike nippide ja laimuga õhtusesse starti saada,siis võtsime visatud kinda vastu ja austame teid oma kohalolekuga.Aga,et vähemalt kuidagigi võrdsustada teie allajäämist pilootide oskuste osas,siis otsustasime õhtul stardis võtta paari-kolme aastatagused masinad.Oleme pealtvaataja sõbralikud ja üritame mitte vägakaugele eest ära sõita,et vähemalt mingigi pinge säiliks.Eks see tegelikult üks promo üritus ole,aga kuna rahvast jätab Ferrari ja nende pilootide tase suht ükskõikseks,siis me tulime Ferrarile vastu ja võtame üritusest osa,sest meist huvituvad ju massid!!!
Krusa kirjutas:Telgitagused väidavad midagi täna õhtusest Toyota vs Ferrari duellist? Tahaks ka teada mida "videomakid" sepitsevad?
Kuna me kasutame väga usaldusväärseid infoallikaid, siis kahjuks/õnneks ei ole meieni sellised kuuldused jõudnud. Samas avaldame sügavat hämmingut/kaastunnet, et Ferru tuleb sellise kuuldusega avalikuks ja samas tunnistab, et nad ise ei tea sellest võistlusest midagi.
Kuid kui see pidi olema nüüd Ferru tagasihoidlik(hästi varjatud) kutse duellile, siis me seda tagasi kindlasti ei lükkaks.
Kas Ferrud on ka kiiremaks muutunud? Richard Cregani kindel käsk oli, et enne esimest starti ei tohi keegi näha uut F1 masinat rajal sõitmas. Seega tuleb vanad masinad tolmualt välja tuua ja vaatame, kas ja kui palju Ferrud on kiirmaks muutunud.