Kiiver kirjutas:Mõne hetke pärast Urmo komment Kalevis
Kas Viasatiga peetakse ka mingeid läbirääkimisi?
Vaata lood on sellised, et seda nagu Viasat otsustab, neil endal on olemas paar-kolm või isegi rohkem spordikanalit, kust saad vaadata nascarist poksini ja jalgpallini kõike head ja paremat. See on ka nende üks põhjendustest, teine on see, et nad vaatavad ja otsustavad kas me oleme kvaliteetsed, et ikka lisada programmi ja et vaatajale see ka ikka väärtuslik oleks. Mis ma oskan soovitada, kõik see nagu üks mees Viasati kirjutama, et ilma KalevSpordita on nende programm lahja
Ma juba kirjutasin Põhjendus oli täpselt sama. Mul veel pool aastat nendega lepingut järel - ei tahaks nagu topeltpaketi eest ka maksta
valmacher kirjutas:Engine problem and retirement for Loeb before SS13 !!!
The swedish championship part of the Uddeholm Swedish Rally is cancelled.
mida kuradit
Loeb katkestas.
Rootsi kohalik meistrivõistluste etapp pidi toimuma täna ja homme pärast MM-etapil osalejate läbimist samadel katsetel, aga kuna teed on nii kehvas seisus on Rootsi kohalik meistrivõistluste ralli ära jäätud.
>
0
Viimati muutis Jaanus, 09 Veebr 2008, 15:32, muudetud 2 korda kokku.
Loeb keskeytti jälleen teknisiin ongelmiin
Julkaistu 09.02.2008 15:28 (päivitetty 15:35)
MTV3
Ranskan Sebastien Loeb on joutunut keskeyttämään toistamiseen Ruotsin MM-rallin teknisten ongelmien takia.
Loeb vetäytyi kilpailusta 11. erikoiskokeen jälkeen teknisien ongelmien takia.
Loeb keskeytti kisan jo perjantaina ajovirheestä johtuneen pyörähdyksen seurauksena. Hän jatkoi ajamista lauantaina ns. superrallisäännön turvin. Aikasakot tiputtivat mestarin kuitenkin yli 24 minuutin päähän kärjestä.