Kolin kirjutas:Miks te seda arvate, et Urmo üldse närvis on? Ta ütles raadiole ju, et tal on sellistes tingimustes vähe kogemusi ja ta ei sõida tänu sellele hästi.
vb närvis on jah vale sõna, aga hääles oli pettumust tunda
Kolin kirjutas:Miks te seda arvate, et Urmo üldse närvis on? Ta ütles raadiole ju, et tal on sellistes tingimustes vähe kogemusi ja ta ei sõida tänu sellele hästi.
Loomulikult on pettunud, et debüüt ralli sedasi on kulgenud. Ikkagi kaks välja sõitu esimesel peval teeb kurvaks küll. Mitte seda, et ta nüüd närvis on , et teised temas kiiremad on.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Loomulikult on pettunud, et debüüt ralli sedasi on kulgenud. Ikkagi kaks välja sõitu esimesel peval teeb kurvaks küll. Mitte seda, et ta nüüd närvis on , et teised temas kiiremad on.
Peale tänast eimest katset tundus ta palju positiivsem
loomulikult on tana positiivsem, m6lemal tanasel katsel vahemalt showmanile tagatulesid naidanud. postimehe "asjatundlikele" kommentaatoritele see muidugi halligi ei m6ju aga akki t6stab vahemalt urmo enda tuju.
Minu arust pole hullu midagi kui arvestada seda, et mees visati sisuliselt vette tundmatus kohas. Sõitudega on ta ikkagi kusagil 8-10 koha piirimail ja kui autoga harjutakse siis tulevikus kusagil 4-8 koha reaalne taotleja. Ega kõik ei saagi supperandekad olla.
Hommik! Sellest, et Hennig katsel seisab on kahju, lootsin täna tema ja Galli vahel põnevat lahingut ja ka seda, et mis juhtub siis kui nad Hirvonenile kanna peale peaksid astuma. Malcolm Wilson küll eile naeris Hennigu jutu peale, et mina ei lase kedagi mööda, kuid reaalsus oleks ma kardan teine olnud. Latvala ütles 11 katse kohta, et eelmisel aastal oli probleeme seal ja võttis seda nüüd ettevaatlikult.
Kiiver kirjutas:Hommik! Sellest, et Hennig katsel seisab on kahju, lootsin täna tema ja Galli vahel põnevat lahingut ja ka seda, et mis juhtub siis kui nad Hirvonenile kanna peale peaksid astuma. Malcolm Wilson küll eile naeris Hennigu jutu peale, et mina ei lase kedagi mööda, kuid reaalsus oleks ma kardan teine olnud. Latvala ütles 11 katse kohta, et eelmisel aastal oli probleeme seal ja võttis seda nüüd ettevaatlikult.
Henning ja Galli maksavad sõitmise eest suurt raha. Ei usu,et nad Wilsoni korraldusi peaksid kuulama. Sponsoritele ka ju kõrge koht tähtis.