RudiTurbo kirjutas:Nu ma siin vahepeal vaatasin ka need rallide päevateemad olid 4 lehekülge pikad vahest, nüüd ikka mõnusalt juba läinud !
Urmo on Eesti rahva äratanud!
oli ka aeg juba. pole siia jõudnud eriti peale wales06'te, kuid nüüd tundub see trend murtud olevat.
kiire küsimus, kindlasti vanade olijate jaoks elementaarne -- kuskohast on mobiilist wapi või browseri kaudu võimalik tulemusi tänapäeval vaadata? (peale wrc.comi, mis 2006 oli saast vähemalt)
jens kirjutas:
Aga kas Jari-Matti polegi siis tiitliheitluses konkurendiks?:D
Ma arvan, et tiimisiseselt peaks ta sel aastal veel Mikkole toeks olema ja aitama Fordil meeskondlik tiitel saavutada.
Toores kiirus ja oskused on tal kahtlemata olemas, talenti ehk rohkemgi kui Mikkol. Kindlasti võidab ka mõne ralli juba sel hooajal, aga tal veel natuke probleeme teelpüsimisega.
RudiTurbo kirjutas:Nu ma siin vahepeal vaatasin ka need rallide päevateemad olid 4 lehekülge pikad vahest, nüüd ikka mõnusalt juba läinud !
Urmo on Eesti rahva äratanud!
oli ka aeg juba. pole siia jõudnud eriti peale wales06'te, kuid nüüd tundub see trend murtud olevat.
kiire küsimus, kindlasti vanade olijate jaoks elementaarne -- kuskohast on mobiilist wapi või browseri kaudu võimalik tulemusi tänapäeval vaadata? (peale wrc.comi, mis 2006 oli saast vähemalt)
Märtinfänn kirjutas:Tere ka minu poolt.Koolis oli hea ralliuudiste kanal Valmacher,kes sõnumeid saatis.Iga sõnum pani imestama.Väga kahju Aavast,see katse tuleb ilusti.Kauri üle hea meel
ah pole tänuväärt, kuulõpus saadan arve
>
0
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
ott kirjutas:
Kahju muidugi, et WRC olukord kajastub praeguses seisus taas. Kui üks konkurent (Loeb) ära kukub, siis justkui lõpeb ralli ning edasi vaid kulgetakse võitlemata lõpptulemuse vormistamise suunas. Fordidel on selge ülemvõim ja ei usu, et Henningul või Gigil lubatakse põhivõistkonna mehi n-ö häirida.
Märtinfänn kirjutas:Tere ka minu poolt.Koolis oli hea ralliuudiste kanal Valmacher,kes sõnumeid saatis.Iga sõnum pani imestama.Väga kahju Aavast,see katse tuleb ilusti.Kauri üle hea meel
ott kirjutas:kiire küsimus, kindlasti vanade olijate jaoks elementaarne -- kuskohast on mobiilist wapi või browseri kaudu võimalik tulemusi tänapäeval vaadata? (peale wrc.comi, mis 2006 oli saast vähemalt)
Vaatad samast kohast nagu arvutist. tipi adre sisse ja tuleb, nats aeglaselt, aga ikkagi tuleb.
Huvitav, et Aaval olid suht nõrgad ajad stardist esimesse splitti ja viimasest splitist finishisse. Vahepealsel osal oli ta üks kiiremaid mehi rajal (praktiliselt võrdne Hirvosega).
kriux kirjutas:Huvitav, et Aaval olid suht nõrgad ajad stardist esimesse splitti ja viimasest splitist finishisse. Vahepealsel osal oli ta üks kiiremaid mehi rajal (praktiliselt võrdne Hirvosega).
alguses on tavaline eestlase värk -- ei saa minema. aga see et enne lõppu jõuab juba maha jahtuda... see on mingi teine diagnoos