Eks jah mõtlesin, et valin teile ikka korraliu raja pole siin mingit sirged ja mahapöörded

Kes ikka Monaco tänavarajal kiire on see on igalpool kiire. Ja näha oli jah, et te olite "kiired"

Olles ise reaalselt tiirelnud mööda erinevaid euroopa ringradasi juba üle 10 aasta ja olles natuke lähemalt kursis reeglitega, mis ringrajas kehtivad, siis eile oli ikka asi kaugel reaalsusest, aga selleks harjutuskorrad ongi ja olen Miloriga 100% nõus pidurdusmaa jutul, sest just nii see reaalselt käibki. Start on kküll oluline ja tuleb võidelda oma positsiooni eest, kuid mis kasu on sellest kui oled startinud 8ndalt kohalt kõigist mööda saanud ja enne esimest kurvi 2ne ja siis crash ja reaalselt oleks see sõidu lõpp
Sõitu ei võideta esimeses kurvis.
Teine asi mis silma hakkas oli see, et kui on konkurent kõrval, ehk siis jõudnud sulle järgi ja jõudnud masina kõrvale - siis on ees sõitjal kohustus jätta kõrval olijale ruumi kurvi sisenemiseks ja katta ei tohi enam. Katta võib vaid siis kui konkurent alles taga. Kui on pool autot juba kõrval, siis crashi puhul jääks süüdi eessõitja, et ei jätnud ruumi.
Kolmas mis veel vajaks lihvimist on see, et kui oled teinud spinni või carashinud vms, siis vaata alati taha ja kui näed et tagant tulemas keegi kiirem, siis liigu kõrvale ideaaltrajektoorilt. See kes kiirem tulija tagant ei pea ideaaltrajektoori muutma vaid talle peab andma teed see kes aegalsem on.
Sellised mõtted siis, kiitke või laitke kui see reaalsus, millega iga aasta ise kokku puutun.
Oma esimesed F1 ristsed võiks võtta kokku sõnaga katastroof

Esiteks sõitsin puldiga ja Krusa andis puldi ja ja sõida kõik toimib. Kui rohelised tuled süttisid siis ei toiminud ikka küll see pult

Siis kui lõpuks asi tööle hakkas olin nii kaugel maas, et selle kohta peaks ütlema lausa: Kui Riho esimselt ringilt tagasi jõudis, oli Strike just just alles startinud!
Seal ma siis kulgesin vaikselt ja siis teine sõit Interlagose rajal oli ka selline iilge trügimine ja siis sõideti mulle ja mina teistele sisse seega üks komöödia ruudus

Ja muidugi boksipeatus oli klassika. Mõtlesin, et sõidan 1 ringi veel, et kütust ju jagub aga siis järgmisel ringil panin boksi sissesõidu teest mööda ja kütus lõppes otsa, siis järgmisel ringil unustasin selecti vajutada ja sõitsin lihtsalt läbi boxi ala stop and go mitte millegi eest ja siis alles kolmas kord õnnestus korrapärane boksipeatus läbida.
Aga muidu oli väga positiivne mulje mängust ja soovin omaltpoolt kõikidele osalejatele jõudu ja jaksu algavaks hooajaks.