F1 games & online

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Karistama ei hakka alguses kedagi. Kerged puuted ja müksud teevad asja ainult ägedamaks. Kui kellegil katus pealt ära paneb ja kõiki mõtetult rammima hakkab, siis seda hakkame veristama.

Kokku on meid hetkel 12, kes osa võtaks...
treik
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas treik »

Paratamatult me alguses ilma kokkupõrgetetta ei saa, aga eks me ajapikku õpime neid vältima. Reeglistiku poolepealt on nagu kõik ok, ainult arusaamatu mulle on Online punktide järgi startimine, kas mäng paneb ise nende punktide järgi stardirivi ?
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Kas ootame veel või hakkame vaikselt pihta.Praeguse seisuga oleks nagu kuus tiimi komplekteeritud.Tuleks kiiremad esisõitjateks tiimidesse ära paigutada ja siis kolm ühte tuppa ja teised kolm teise ja siis saaks teised sõitjad paika panna.
irw kuna mina olen kõige aeglasem,siis ma sobiks Toyotasse Lihunikule tiimikaaslaseks.

Treik,mäng paneb jah ise stardi rivi paika vastavalt sellele kui skilled sa oled.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Alustame veebruari teises pooles ja vähemalt 16-ne sõitjaga. Seni saab reeglid lollikindlamaks töötada ja endale online punkte teenida, et stardipositsioon paremaks saaks ;)

Olen märganud onlines mõningaid tuttavaid nimesid (a'la JDCS) wrc onlinest kes tunduvad praegu kuidagi ulmekiired. Arvatavasti liitub meiega nii mõnigi neist...

PS.täna õhtul hiljem oli plaan RF tuba teha ja testida erinevaid asju... kes ennem platsis see tehku tuba. Hilisemad liitujad peavad vblla nats ootama kui juhuslikult tuba täis. Liikumine tubades on päris suur, seega nats kannatust ja kõik laabub.
Heix
Diagnoos: rallisõltlane
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Sai eile kihutatud ja tekkis küsimus, et mis ime valemiga on sõidetud absurdsed ringi ajad? ala 35 sekundit kui kiireim hetkel ainult 1.10.00 aega sõidab :?
Ning päris tigedaks ajasid 2 venda kes lihtsalt pidevalt küljelt sisse sõitsid ning rajalt minema pühkisid. 2 korral shikaanis sain ka mina karistada justkui oleks tahtlikult lõiganud kuigi puksiti välja :evil:
Monaco oleks olnud ikka päris hea romuralli kui poleks damage maas olnud :D Nalja oli nabani :D
Aga samas sõiduga võis kohati päris rahule jääda, sai isegi üks Fastest Lap endale vormistatud :) :D
PiltCitroën Sport
Milor

Postitus Postitas Milor »

Need ulmelised ajad on sõidetud jõhkralt. Masinad on purunematud, reegleid ei eksisteeri, jne. Tuleta Evolvedit meelde. :wink: Kui seal oleks ka saanud iga lõikamise eest korraliku trahvi, siis mis aegadega me oleksime neid radasid sõitnud. :D
Mis läbustajatesse puutub, siis olen ka ise korduvalt mõelnud, et miks ei võiks seal mängus olla võimalus, kus Host saab oma tehtud tuppa mitte sobivaid mängureid lihtsalt Kickida. :|
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Eile panin tähele, et Ranking süsteemis startides laob server reaalseid sõitjaid nii nagu jumal juhtab. Kord oled ees ja siis kaks kohta tagapool kuigi sõitjad on toas samad. Ei saanud nüüd enam üldse aru kuidas see asi käib? Ehk on keegi targem?

Sõidust ka.
Osa kaadrist tõesti ei saanud aru, et RF toas sõidetakse kokkupõrgetega, aga see muutus ruttu kui nad mõnel sõidul taga otsas lõpetasid. Sellised puksimised tulevad meil ainult kasuks ja karastavad. Olen kindel, et edaspidi tuleb ette müksamisi kui enam niisama e. eksimust oodates mööda ei saa :P
Endal oli esireast startimisega kohe häda. Vist üks kord õnnestus eest nii minema saada, et keegi välja ei tõuganud. Siit moraal, sõida nii kiirelt, et kellegile jalgu ei jääks. Ja kui sõidad, siis ära mõlise :D
Eile harjutasin ka boxipeatuseid, kus parimaks ajaks jäi 9,2sekki. Mina ei saa aru kuidas seda 7sekkiga tehakse :roll:

PS.Reeglites tegin ühe muudatuse, AI-de tase on MEDIUM!
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Mis ulmeaegadess puutub,siis enamusel arvuti mängudest on olemas kõiksugu cheedid ja koodid...noh PS3 on samuti nagu väike arvuti,et ma ei imesta üldse kui tegelikult päris kenake hulk rahvast kasutab neid.Aga kuidas sellele jälile jõuda???
treik
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Sai siis ka eile esimesed online ristsed saadud, suht raske oli pea külmana hoida, kui sulle tagant täiega sisse tullakse ja ise ka mudugi alles täiesti algaja ning sai teisi rammitud (tulevikus teen kõik selleks, et teisi mitte kurvides välja sõita).See on muiduga ka väga nõme , kui sind kurvist otse lükatakse ja karistada saad sina :evil: . Krusale vaidleksin vastu, mitte eespool sõitev sõitja ei pea tagumiste kiirusi arvestama vaid vastupidi, ainult nii saame vältida kokkupõrkeid. Päris palju oli mul endal situatioone kus enne kurvi pidurdasin ja mulle tagant siise sõideti, igas kurvis ei ole võimalik mööda sõita ilma kokkupõrketa, aga mudu oli igati fun. Soovin kõigile kainet mõistust ja külma närvi enne igat kurvi :lol: .
Hooaja alguse kohapealt, võiks ikkagi juba pihta hakata. Meil on 18 etappi, kui alustame veeb. alguses läheb võistlus juuni keskele välja ja ku venitame veel paar nädalat siis juba juulini välja, kas meil ikka suve keskel ka sõitjaid jätkub ? Ja tiimid võiks igal juhul juba välja loosida.
Milor

treik kirjutas:Hooaja alguse kohapealt, võiks ikkagi juba pihta hakata. Meil on 18 etappi, kui alustame veeb. alguses läheb võistlus juuni keskele välja ja ku venitame veel paar nädalat siis juba juulini välja, kas meil ikka suve keskel ka sõitjaid jätkub ? Ja tiimid võiks igal juhul juba välja loosida.
Treigil on tõsi taga. Eelmisel nädalal arutasime Siilikuusega sama teemat. Kuid kuna reeglidki polnud veel paigas, siis ei sõendanud tagant tõukama hakata.
Aga asi hakkab hapuks minema küll. :?
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Kuhu teil kiiret? Tuletage propelleriga mehikese sõnu vahel meelde ;)
Kõigepealt on vaja reeglid inglise keelde visata, mida hakkan täna tegema. Oli jutt, et veebruaris, siis nii saab ka olema :)
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Igapäevaga jälle targemaks, eile selgus üks huvitav asi. Kui valid Onlines tuppa sõitma ainult 11 sõitjat ja kui need kohad ka täis tulevad, siis server AI-sid juurde ei pane. Nagu keegi reaalsõitjatest ära kaob viskab automaatselt AI asemele. See muudab meie eesoleva hooaja veidi lihtsamaks või siis vasupidi :P

Eilne sõit oli nagu romuralli tänu mõnele ja ausalt öeldes ei ole ka ise selle kohapealt puhas.... Järelmõjudest niipalju, et täna järvevana teel tegi üks juht imeväikese jõnksatuse nagu tahaks minu ritta tulla. Arvake ära kas reageerisein kohe, krt nagu närvihaige :D:D:D

Spetsidele küsimus, kas mängus sees tehtud seadistusi saab Onlines kasutada?

PS. RFCO F1 esimene hooaeg algab 13.veebruar 2008a. Jaanipäevaks saame uue meistri :)
Täna tulevad meiega sõitma "uued" mehed, Treik, Ludooo ja JDCS. Väga suure tõenäosusega liitvad ka hooajaga.
Milor

Olen aru saanud, et Multiplayer ja Single on täiesti erinevad mängud. Singles oled üksi ja seadistad ise oma setinguid, kuid Onlines teeb seda sinu eest Host ok see kes toa teeb, määrab ka seadistuse.
Onlinis antakse sulle kellegi teise masin (masinad on kõik võrdsed) ja ainuke mida sa seadistada saad on esi- ja tagatiiva kallet. Olen ka üritanud neid liigutada, kuid mingit märgatavat mõju pole veel tajunud.
:D @ Krusa. Evolvedi ajal sõitsin Võrumaal metsade vahel. See kõik käis nii loomulikult ja ma üldse ei pööranudki sellele tähelepanu, kui järsku märkasin, et jälgin pidevalt puude latvasid st mäkketõusud ja teisteski pimedates kohtades hindasin järgmise kurvi kaugust latvade sihi järgi. :lol:
Kui mäng suudab muuta täiskasvanuid, siis hakka või uskuma, et meie vägivaldses elus on süüdi filmid. :shock:
Milor

Singles on võimalik kaadreid salvestada, kui vajutad pausi ja valid sealt replay, kuid kas ka Onlines on mingi salvestamis võimalus? (arvutimängudes on selleks tavaliselt F12 klahv :wink: )
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

TEADANNE!

Täna kell 21.50 toimub ametlik GP varia Test1 kavlifikatsioon ning kell 22.00 GP varia etapp vastavalt hooaja reeglitele.
Tuba on avatud kella 21.40-st.

Krusa&Heix
PiltCitroën Sport
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Eilne Test GP oli katastroof, nii orgunni kui sõidu poolest. Aga selleks me testime, et aru saada mida paremaks teha. Tänase päeva jooksul tuleb reelgitesse muutus.
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Oli jah katastroof :D ei meeldinud eriti rallis see monte ja ei meeldi f1-s ka.
Sorry kõigile kellele sisse sõitsin :oops:
Arvan, et Monte valikus oli Strike'i käsi mängus :wink:
PiltCitroën Sport
Milor

Mida ma eilsest sõidust õppisin.
Ära näita kellelegi näpuga. Eile oli mitu situatsiooni, kus minule sõideti tagant sisse ja saadud lõõgist paiskusin omakorda eesolevale masinale sisse.
Stardid on meil lahedad. Annad talda, sõidad esimesele sisse, hoiad vahet ja võtad hoogu maha, sõidetakse sulle sisse.
Me peaksime hakkama starte harjutama. Harjutama seda, et kui esimene pidurdab, siis teine pidurdab netukese varem ja kolmas peab veel varem hoogu maha võtma.
Kui keegi kasutab rajaabi (joont või mummukesi), siis teisel taga sõites ei saa arvestada sellega kus soovitatakse pidurdada. Mida rohkem on sinu ees sõitjaid seda varem pead hakkama hoogu maha võtma.

Kui Krusa iidol on propelleritega mehike, siis mina järgin üht teist semu.
Õppida õppida õppida!
treik
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Mina oma eilset sõitu ei saa kuidagi katastroofiks nimetada, arvestades et ma ei tundnud seda rada ja ma vihkan seda rada. :n00b:
Pidurdusmaa jutu kohapealt olen Miloriga 100% nõus ja ega meil muud üle ei jäägi,kui järgida nii Krusa kui ka Milori iidolite sõnu(rahu ainult rahu ja õppida,õppida,õppida) :D :D :D .
Milor

ETTEPANEK

Kui paljud meist saaksid täna õhtul kella 21:00-ks RF Rallifoorumi tuppa tulla?
Kui osalejate nimed teada siis moodustaks rajal pisikeste vahedega rivi ja jääks seisma. Saaks teada, et mis Teami millise mummukesega kaardil tähistatakse ja kui AI sõitja meile lõpuks ringiga hakkab tegema, siis kas ta muutub suureks ja punaseks mummukeseks või mitte. Kas me üldse saame usaldada seda värvidemängu?
Vasta