Valencia kolmandal testipäeval oli päeva kiireim mees McLareni roolis sõitev Heikki Kovalainen.
Soomlase aeg oli koguni üle kuue kümnendiku kiirem, kui teise aja Ferraril välja sõitnud Felipe Massa. Brasiillasele järgnes valitsev maailmameister Kimi Räikkönen kahe kümnendiku kaugusel.
Massa päev ei möödunud probleemideta ning taas võis näha, kuidas brasiillase auto ringrajal seisma jäi ning sessioon mõneks ajaks peatati.
Ferraridele järgnesid McLarenil Lewis Hamilton ja Williamsil Kazuki Nakajima, kes suutis Williamsi uuel FW30 vormelil head kiirust näidata, olles esimest korda selle roolis.
Nakajima oli päeva lõpuks kümnendik endisest maailmameistrist Fernando Alonsost kiirem, hispaanlasele järgnes vanal Williamsil sõitev Nico Rosberg, saades kirja seitsmenda aja.
Uut hoogu suutis RB4 vormelil näidata Mark Webber, kes oli aegades kaheksandal kohal. Siiski polnud vastupidavuse probleemid kusagile kadunud ning tema tõttu peatati sessioon kahel korral.
Tasakaaluprobleemidega tegelev Nick Heidfeld oli BMW-Sauberi roolis üheksanda ajaga. Eelmistel testimistel säranud Toyota piloot Timo Glock oli 11. kohal.
Rubens Barrichello läbis uue Honda RA108 roolis 31 ringi, kuid ei saanud teiste aegade ligidalegi.
1. H. Kovalainen (McLaren) 1:11.000 - 89 ringi
2. F. Massa (Ferrari) 1:11.662 - 81 ringi
3. K. Räikkönen (Ferrari) 1:11.850 - 108 ringi
4. L. Hamilton (McLaren) 1:12.076 - 115 ringi
5. K. Nakajima (Williams) 1:12.255 - 90 ringi
6. F. Alonso (Renault) 1:12.360 - 109 ringi
7. N. Rosberg (Williams) 1:12.493 - 117 ringi
8. M. Webber (Red Bull) 1:12.594 - 86 ringi
9. N. Heidfeld (BMW-Sauber) 1:12.976 - 51 ringi
10. S. Vettel (Toro Rosso) 1:13.015 - 63 ringi
11. T. Glock (Toyota) 1:13.129 - 90 ringi
12. R. Kubica (BMW-Sauber) 1:13.230 - 119 ringi
13. S. Bourdais (Toro Rosso) 1:13.307 - 112 ringi
14. A. Sutil (Force India) 1:13.409 - 94 ringi
15. J. Trulli (Toyota) 1:13.547 - 96 ringi
16. R. Barrichello (Honda) 1:14.588 - 31 ringi
17. T. Kogure (Honda) 1:16.954 - 40 ringi
sponest.com
Saksamaa vormel-1 piloot Nick Heidfeld avaldas Hispaanias toimuval testisessioonil muret uue BMW Sauberi mudeli esituste üle.
"Eelmisel aastal [selles faasis] tundusid asjaolud mulle paremad," sõnas Heidfeld. "Tasakaal oli eelmisel aastal parem ning olime sel hetkel rohkem seal, kus pidime olema. Samas ei saa ma öelda, et see auto on kehv, sest ma arvan, et teame, mis suunas peame töötama. Me oleme üsna kindlad, et Melbourne'is oleme omadega seal, kus vaja."
BMW Sauber lõpetas eelmise hooaja meeskondlikus arvestuses pärast McLareni diskvalifitseerimist Ferrari järel teise kohaga. Hooaeg algab 16. märtsil Austraalias.
Sakslane tunnistas, et autol on probleeme balansiga. "Me saame õige pea uued osad ning usun, et me arendame auto kindlasti kiiresti sellele tasemele, mis vaja. Mõned osad on endiselt tuuletunnelis, mitte auto küljes. Kuid isegi nendeta lootsime parema tasakaaluga autot."
REUTERS
Ferrari vormel-1 piloot Felipe Massa sõnas, et ei kavatse sel hooajal midagi teistmoodi teha, kuigi jäi eelmisel aastal kokkuvõttes meeskonnakaaslasele Kimi Räikkönenile alla.
"Mul oli probleem Monzas ning kaotasin võimaluse [tiitlivõiduks]," ütles brasiillane. "Ei usu, minu sõidud olid halvad, ma arvan, et hooaeg oli väga-väga hea ning teen sama ka sel aastal."
"Meistriks tulemiseks on vaja kiiret autot, on vaja töökindlat autot, kuid samuti õnne. Ma arvan, et üks neist oli mul eelmisel aastal puudu ning ma ei muuda oma lähenemist sel hooajal."
REUTERS
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]