WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Loobumis voitu ei annaks aga arge parast peks mulle andke, kuna proovisin soita ja...masendav aga suts on veel aega trenni teha, nii et mina annan endast parima. Pole seda mangu juba oi oi oi kui kaua manginud ja Dirt taiesti mind ara rikkunud. Aga voitleme voiduka lopuni. Sorry tapidega tahti pole.
Diagnoos- Rallisõltlane
Lugupeetud EE kaasvõitlejad!
Kutsun Teid kõiki täna üles andma endast rajal maksimumi.
Ise pole küll sõitnud u 8-9 kuud, kuid üritan täna veel enne sõitu teha nii palju trenni kui võimalik ja sõita nii "hästi" kui suudan, et olla abiks EE meeskonnale.
Kahju on, et ei saa osaleda tugevad sõitjad Sander ja Kait, kuid kui nii võtta siis Sander oli ka eelmine kord puudu ja EE võitis. Meil on olemas Riho-d, Milor, Krusa ja siis terve rida teisi häid sõitjaid ning rivi lõpus lonkimas kaks roostes vanameistrit Burns ja Strike.
Seega ärme loobu ennem kui võistlus läbi pole ja "rallitibusi" loetakse täna öösel. Seega edu kõigile 1 toas osalejatele ning ise olen stardis koos teistega 23.15. Loodan, et minust kasvõi 0,1% kasu ja suudan ka midagi EE meeskonna jaoks korda saata ning jätame üheskoos ka selle teise ajaloolise võidu koju. Hiljem tagasivaadates oleks ju tore mõelda, et kunagi toimus RF võistlus EE vs EU ja mõlemal korral näitasid EE sõitad EU sõitjatele piduritulesi (ups me ju ei pidurda vaid alati flat-out )
Seega edu ja kindlat sõitu ning rajalpüsimist ning homme saame kõik koos öelda, TULI ÄRA!!!!
+ See oleks ka meie tänu korraldusmeeskonnale nende kõikide aastate eest.
Kutsun Teid kõiki täna üles andma endast rajal maksimumi.
Ise pole küll sõitnud u 8-9 kuud, kuid üritan täna veel enne sõitu teha nii palju trenni kui võimalik ja sõita nii "hästi" kui suudan, et olla abiks EE meeskonnale.
Kahju on, et ei saa osaleda tugevad sõitjad Sander ja Kait, kuid kui nii võtta siis Sander oli ka eelmine kord puudu ja EE võitis. Meil on olemas Riho-d, Milor, Krusa ja siis terve rida teisi häid sõitjaid ning rivi lõpus lonkimas kaks roostes vanameistrit Burns ja Strike.
Seega ärme loobu ennem kui võistlus läbi pole ja "rallitibusi" loetakse täna öösel. Seega edu kõigile 1 toas osalejatele ning ise olen stardis koos teistega 23.15. Loodan, et minust kasvõi 0,1% kasu ja suudan ka midagi EE meeskonna jaoks korda saata ning jätame üheskoos ka selle teise ajaloolise võidu koju. Hiljem tagasivaadates oleks ju tore mõelda, et kunagi toimus RF võistlus EE vs EU ja mõlemal korral näitasid EE sõitad EU sõitjatele piduritulesi (ups me ju ei pidurda vaid alati flat-out )

Seega edu ja kindlat sõitu ning rajalpüsimist ning homme saame kõik koos öelda, TULI ÄRA!!!!

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
RF2 start antakse minu teada kell 23.00 mitte 23.15 või olen ma millestki valesti aru saanud?Strike kirjutas:Lugupeetud EE kaasvõitlejad!
Seega edu kõigile 1 toas osalejatele ning ise olen stardis koos teistega 23.15. Loodan, et minust kasvõi 0,1% kasu ja suudan ka midagi EE meeskonna jaoks korda saata ning jätame üheskoos ka selle teise ajaloolise võidu koju.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
RF start on 23.15erry kirjutas:RF2 start antakse minu teada kell 23.00 mitte 23.15 või olen ma millestki valesti aru saanud?Strike kirjutas:Lugupeetud EE kaasvõitlejad!
Seega edu kõigile 1 toas osalejatele ning ise olen stardis koos teistega 23.15. Loodan, et minust kasvõi 0,1% kasu ja suudan ka midagi EE meeskonna jaoks korda saata ning jätame üheskoos ka selle teise ajaloolise võidu koju.
PS. Lugege igaks juhuks veel reegleid, et mingit üllatust ei tuleks. Veel seda, et RF1 ja RF2 on erinevate paroolidega ja need paroolid on teil privas!
Burns ütles kõik, mis minai lisada tahtsin veel oma kohutavale sõidule.
Vähemalt asfalt oli veel meeles ja seal sai isegi suht ok ajad aga kui ikka pole pulti 8 kuud käes hoidnud, siis pole mõtet oma nina tippseltskonda toppida
Iagljuhul oli tore võistelda üle pikkade kuude ja ennast kiruda kui kehvaks ma jäänud olen
Edu kõigile ja kes teab ehk kunagi veel ralliradadel kohtub.
Strike over and out!
Vähemalt asfalt oli veel meeles ja seal sai isegi suht ok ajad aga kui ikka pole pulti 8 kuud käes hoidnud, siis pole mõtet oma nina tippseltskonda toppida

Iagljuhul oli tore võistelda üle pikkade kuude ja ennast kiruda kui kehvaks ma jäänud olen

Edu kõigile ja kes teab ehk kunagi veel ralliradadel kohtub.
Strike over and out!
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Hea küsimus. Mees on Aafrikast, aga elukoht London ja sõidab FIA eriloaga EU meeskonna värvides.kiilakass kirjutas:Ma ei tea kas selle kohta on ka teistel küsimusi aga kuna tegemist on EESTI vs EUROOPA siis miks on Keenia lipu all sõitja eurooplane.
Mul ei ole selle vastu midagi aga nu niizama suusoojaks.